Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, dupa iesirea publica a premierului: Reamintesc: nimeni dintre cei care fura sa nu stea linistiti

B1 B1,
Traian Basescu, dupa iesirea publica a premierului: Reamintesc: nimeni dintre cei care fura sa nu stea linistiti

Fostul presedinte Traian Basescu a amintit, pe pagina de Facebook, o declaratia facut in 2014 la B1Tv conform careia nimeni dintre cei care fura sa nu stea linistiti. Nu va suparati ca va. continuă pe B1

Traian Basescu vede numai coruptia altora. Ce le-a cerut lui Iohannis si Ponta

Traian Basescu vede doar coruptia altora, insa timp de 10 ani a protejat-o pe cea a oamenilor sai. intr-o postare pe Facebook, fostul presedinte le-a cerut presedintelui Iohannis si premierului Victor Ponta sa.

Traian Basescu, noi precizari dupa redeschiderea dosarului mineriadei: Va rog, nu va lasati manipulati de propagandisti ai minciunii

Fostul presedinte Traian Basescu a revenit sambata cu noi precizari referitoare la redeschiderea dosarului mineriadei din 1990. Astfel, printr-o postare pe Facebook, Traian Basescu a negat informatiile conform.

Presa poloneza, dupa vizita lui Iohannis la Varsovia: Iohannis face curat in harababura lasata de predecesorul sau prorus, Traian Basescu

Europarlamentarul PMP Siegfried Muresan a transmis o scrisoare conducerii ziarului polonez Gazeta Wyborcza in care atrage atentia asupra afirmatiilor defaimatoare la adresa politicii duse de fostul presedinte Traian Basescu, despre care a notat initial ca este prorus.

Traian Basescu va fi audiat miercuri de procurori. Fostul presedinte, chemat la Parchet in dosarul de santaj

Traian Basescu va fi chemat miercuri in fata procurorilor de la Parchetul General pentru a raspunde la intrebari in legatura cu dosarul in care senatorul Gabriela Firea a depus plangere pentru santaj dupa ce.

Basescu: Dupa redeschiderea dosarului mineriadei, o armata de propagandisti m-a acuzat ca am blocat dosarul revolutiei si al mineriadei (FOTO)

Fostul presedinte Traian Basescu a transmis vineri un nou mesaj pe Facebook cu privire la redeschiderea dosarului mineriadei din 1990. Traian Basescu a scris ca dupa anuntul privind redeschiderea acestui dosar.

Traian Basescu, citat de procurorii Inaltei Curti pentru a fi audiat in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurorii Parchetului de pe langa instanta suprema, pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, a declarat, pentru Mediafax, avocatul parlamentarului, Lucian Bolcas. Bolcas a precizat ca Traian Basescu a fost citat de procurori pentru a da explicatii in acest dosar si ar urma sa se prezinte la audieri in cursul zilei de miercuri.

Traian Basescu risca sapte ani de iNCHISOARE

Fostul presedinte Traian Basescu risca pana la sapte ani de inchisoare in dosarul de santaj pe care i l-a deschis senatoarea PSD, Gabriela Vranceanu Firea. Traian Basescu va fi audiat miercuri la Parchetul.

Traian Basescu filorus? O imensa stupiditate...

Aflu ca in ziarul polonez Gazeta Wyborcza a aparut un interviu al presedintelui Klaus Iohannis prefatat de o nota care sugereaza pretinsul filorusism al predecesorului sau. Este o prostie de dimensiuni cosmice. Habar nu am daca jurnalistul polonez s-a lasat prins intr-o capcana, daca este prost informat sau pur si simplu bate campii. Dar stiu cu precizie ca ultimul lucru din lume de care poate fi acuzat Traian Basescu ar fi filo-rusismul. As putea oferi zeci de exemple care sa probeze spusele mele, dar nu are sens sa o fac. Cei care cunosc situatia reala nu au indoieli privind optiunea categorica, ferma si irevocabila pro-NATO a lui Traian Basescu.

Sinteza zilei: Traian Basescu a confirmat ca este SUSPECT in dosarul de santaj

Traian Basescu a confirmat ca are calitatea de suspect in dosarul de santaj pe care i l-a deschis senatoarea PSD, Gabriela Vranceanu Firea, si sunt indicii ca miercuri va fi pus sub acuzare pentru santaj si.

Traian Basescu, despre Darius Valcov: Tin foarte mult la el, dar cand un ministru de Finante e acuzat de asa ceva, trebuia revocat imediat (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, luni, despre punerea lui Darius Valcov sub urmarire penala de catre procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, in timpul mandatului de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )