Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu: Dupa redeschiderea dosarului mineriadei, o armata de propagandisti m-a acuzat ca am blocat dosarul revolutiei si al mineriadei (FOTO)

B1 B1,
Basescu: Dupa redeschiderea dosarului mineriadei, o armata de propagandisti m-a acuzat ca am blocat dosarul revolutiei si al mineriadei (FOTO)

Fostul presedinte Traian Basescu a transmis vineri un nou mesaj pe Facebook cu privire la redeschiderea dosarului mineriadei din 1990. Traian Basescu a scris ca dupa anuntul privind redeschiderea acestui dosar. continuă pe B1

Revolutionarii acuza TVR de omiterea intentionata a stirilor care au dus la redeschiderea dosarului Mineriadei

Asociatia 21 Decembrie a sesizat Parlamentul Romaniei cu privire la faptul ca TVR, a omis intentionat, difuzarea stirilor legate de dosarul de revizuire aflat pe rolul inaltei Curti de Casatie si Justitie, care.

Miron Cozma: Eu am provocat redeschiderea dosarului Mineriadei

Miron Cozma a declarat, marti seara, la emisiunea Ultimul Cuvant de la B1 TV, ca minerii nu au facut decat lucruri bune pentru Romania.

Miron Cozma: Eu am provocat redeschiderea dosarului mineriadei. Am fost recunoscut drept liderul de sindicat nr.1 in lume (VIDEO)

Miron Cozma a declarat, marti seara, la emisiunea Ultimul Cuvant difuzata de B1Tv, ca minerii nu au facut decat lucruri bune pentru Romania si ca Natiunile Unite i-au acordat, in anii 90, titulatura de.

Basescu ii aminteste lui Kovesi despre dosarul nerezolvat al Mineriadei

Fostul presedinte Traian Basescu a postat, marti, pe pagina personala de Facebook, la o zi dupa ce instanta suprema a decis redeschiderea dosarului mineriadei din 1990, o secventa video din 2009 in care ii atragea atentia Laurei Codruta Kovesi, pe atunci procuror general, in legatura cu dosarele Revolutiei si mineriadei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )