Libnet.ro
UNICEF

01:06

Traian Basescu, noi precizari dupa redeschiderea dosarului mineriadei: Va rog, nu va lasati manipulati de propagandisti ai minciunii

B1 B1,
Traian Basescu, noi precizari dupa redeschiderea dosarului mineriadei: Va rog, nu va lasati manipulati de propagandisti ai minciunii

Fostul presedinte Traian Basescu a revenit sambata cu noi precizari referitoare la redeschiderea dosarului mineriadei din 1990. Astfel, printr-o postare pe Facebook, Traian Basescu a negat informatiile conform. continuă pe B1

Basescu: Dupa redeschiderea dosarului mineriadei, o armata de propagandisti m-a acuzat ca am blocat dosarul revolutiei si al mineriadei (FOTO)

Fostul presedinte Traian Basescu a transmis vineri un nou mesaj pe Facebook cu privire la redeschiderea dosarului mineriadei din 1990. Traian Basescu a scris ca dupa anuntul privind redeschiderea acestui dosar.

Revolutionarii acuza TVR de omiterea intentionata a stirilor care au dus la redeschiderea dosarului Mineriadei

Asociatia 21 Decembrie a sesizat Parlamentul Romaniei cu privire la faptul ca TVR, a omis intentionat, difuzarea stirilor legate de dosarul de revizuire aflat pe rolul inaltei Curti de Casatie si Justitie, care.

Miron Cozma: Eu am provocat redeschiderea dosarului Mineriadei

Miron Cozma a declarat, marti seara, la emisiunea Ultimul Cuvant de la B1 TV, ca minerii nu au facut decat lucruri bune pentru Romania.

Explicatia lui Traian Basescu. De ce a postat clipul despre Dosarul Mineriadei

Fostul presedinte Traian Basescu i-a explicat jurnalistului Catalin Striblea ca filmul postat pe facebook despre Dosarul Mineriadei nu este un atac la adresa Codrutei Kovesi, ci o incercare de a-si apara mandatul.

Traian Basescu va fi audiat miercuri de procurori. Fostul presedinte, chemat la Parchet in dosarul de santaj

Traian Basescu va fi chemat miercuri in fata procurorilor de la Parchetul General pentru a raspunde la intrebari in legatura cu dosarul in care senatorul Gabriela Firea a depus plangere pentru santaj dupa ce.

Guvern: Traian Basescu trebuie sa paraseasca vila Lac 3 si va primi o locuinta provizorie

Guvernul a modificat cadrul legal prin introducerea unui articol care permite fostului presedinte Traian Basescu sa primeasca o locuinta provizorie pana cand vila care i-a fost acordata ca resedinta va fi renovata, au declarat surse oficiale pentru Mediafax. Cadrul legal a fost modificat prin ordonanta de urgenta, conform surselor citate. Urmare a acestei decizii si dupa ce ii va fi repartizata locuinta provizorie, Basescu va trebuie sa paraseasca vila Lac 3.

Europarlamentarul Siegfried Muresan a trimis o scrisoare ziarului polonez Gazeta Wyborcza, care a scris despre Klaus Iohannis ca trebuie sa curete harababura lasata de predecesorul sau prorus, Traian Basescu

Europarlamentarul Siegfried Muresan PMP) a trimis o scrisoare conducerii ziarului polonez Gazeta Wyborcza, cotidian care a realizat un interviu cu presedintele Klaus Iohannis, in timpul recentei sale vizite la Varsovia, interviu publicat pe 12 martie. In deschiderea interviului, jurnalistii polonezi afirmau ca actualul sef al statului trebuie sa curete harababura lasata de predecesorul sau prorus, Traian Basescu.

Europarlamentar: E inadmisibil ca Traian Basescu sa fie etichetat ca prorus

Europarlamentarul Siegfried Muresan PMP) a anuntat ca a trimis o scrisoare conducerii ziarului polonez Gazeta Wyborcza, drept replica la afirmatiile defaimatoare la adresa Romaniei prezentate in pasajul de inceput al interviului cu presedintele Klaus Iohannis, in care afirma ca in niciun caz situatia actuala din Romania nu poate fi descrisa ca harababura, iar etichetarea lui Traian Basescu ca prorus nu corespunde sub nicio forma realitatii, potrivit AgerPres.

Presedintele Moldovei i-a acordat Ordinul Stefan cel Mare lui Traian Basescu

Presedintele moldovean, Nicolae Timofti, a semnat, vineri, un decret privind conferirea Ordinului Stefan cel Mare lui Traian Basescu, pentru sprijinul constant acordat Chisinaului si pentru contributia sa la promovarea securitatii si democratiei in regiune.

Traian Basescu, decorat de presedintele Republicii Moldova cu Ordinul Stefan cel Mare pentru sprijinul constant acordat Chisinaului

Presedintele moldovean Nicolae Timofti a semnat un decret privind conferirea Ordinului Stefan cel Mare, decoratia militara suprema a Republicii Moldova, lui Traian Basescu, pentru sprijinul constant acordat Chisinaului si pentru contributia sa la promovarea securitatii si democratiei in regiune, anunta Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )