Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu, despre sefa DNA: Trebuie sa demisioneze acum. Daca am avea procuror general, doamna Kovesi ar fi incatusata, la fel ca oamenii politici, pentru abuz in serviciu (VIDEO)

B1 B1,
Basescu, despre sefa DNA: Trebuie sa demisioneze acum. Daca am avea procuror general, doamna Kovesi ar fi incatusata, la fel ca oamenii politici, pentru abuz in serviciu (VIDEO)

Reactie vehementa a fostului presedinte Traian Basescu dupa decizia de luni a magistratilor Curtii Constitutionale care au stabilit ca exista un conflict juridic de natura constitutionala intre. continuă pe B1

VIDEO. Purtatorul de cuvant al PSD, despre acuzatia DNA privind distrugere de probe, in dosarul OUG 13: E doar un zvon, nu avem niciun fel de date despre acest lucru. Trebuie clasata cat mai repede, pentru ca Guvernul sa isi continue treaba

Purtatorul de cuvant al PSD, Adrian Dobre, a facut o serie de precizari, luni, dupa ce Directia Nationala Anticoruptie DNA) a anuntat declinarea dosarului Ordonantei 13 la Parchetul General.

Traian Basescu, despre OUG 13: Guvernul Grindeanu a dat senzatia ca a facut o hotie si chiar a facut o hotie. Trebuie sa plece! (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat la B1 TV ca, din pricina modului in care a luat promovat Ordonanta 13, Guvernul Grindeanu a facut o hotie si ar trebui sa plece.

Basescu, despre Kovesi: Mi-am dat seama ca femeia asta crede ca tot poporul asta e un popor de prosti, pe care crede ca-i poate manipula (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi crede ca poporul roman e un popor de prosti pe care ii poate manipula, a declarat fostul presedinte Traian Basescu, pentru B1 TV. M-am uitat la disperarea cu care doamna.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )