Libnet.ro
UNICEF

11:00

Basescu a discutat cu vicepresedintele SUA teme privind politica interna a Romaniei

Antena3 Antena3,
Basescu a discutat cu vicepresedintele SUA teme privind politica interna a Romaniei

Presedintele Traian Basescu a vorbit la telefon, joi dupa-amiaza, cu vicepresedintele SUA, Joseph Biden, temele discutate privind politica interna din Romania, precum si atitudinea Bucurestiului in privinta. continuă pe Antena3

Basescu a discutat cu vicepresedintele SUA teme privind politica interna din ...

Presedintele Traian Basescu a vorbit la telefon, joi dupa-amiaza, cu vicepresedintele SUA, Joseph Biden, temele discutate privind politica interna din Romania, precum si atitudinea Bucurestiului in privinta stadiului procesului de extindere a UE si a NATO in Balcani, informeaza Mediafax. Conform unui comunicat al Administratiei prezidentiale, presedintele Traian Basescu a avut o convorbire telefonica, joi, cu vicepresedintele SUA, Joseph Biden. Domnul presedinte Traian Basescu si domnul .

Traian Basescu si vicepresedintele SUA, Joseph Biden, au discutat telefonic despre politica interna din tara noastra

Presedintele Traian Basescu a avut, joi dupa-amiaza, o convorbire telefonica cu vicepresedintele Statelor Unite, Joseph Biden, in care au fost discutate teme privind politica interna din tara noastra, precum si atitudinea Romaniei in ceea ce priveste stadiul procesului de extindere a Uniunii Europene si a NATO in Balcani, informeaza Presedintia.

Ce a discutat Basescu la telefon cu vicepresedintele SUA, Joseph Biden.

Presedintele Traian Basescu a vorbit la telefon, joi dupa-amiaza, cu vicepresedintele SUA, Joseph Biden,informeaza Administratia Prezidentiala, citata de B1. ro. Temele discutate au fost politica interna din Romania, precum si atitudinea Bucurestiului in privinta stadiului procesului de extindere a UE si a NATO in Balcani. Domnul presedinte Traian Basescu si domnul vicepresedinte Joseph Biden au avut, in aceasta dupa-amiaza, o convorbire telefonica in care au fost discutate teme privind .

Stratfor: Criza politica interna il va face pe premierul Erdogan sa treca pe planul doi afacerile externe

Amplificarea din ultimele zile a protestelor anti-guvernamentale din Turcia a scos la iveala o serie de greseli guvernantilor. Dar, pe masura ce partidul premierului Erdogan, AKP Partidul Justitiei si Dezvoltarii) incepe sa scada in popularitate, ramane totusi o forta de temut in politica turca, noteaza Stratfor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )