Libnet.ro
UNICEF

13:30

Basescu face scandal pe tema comisarului european. De ce l-a sunat pe presedintele ales al Comisiei Europene

Antena3 Antena3,
Basescu face scandal pe tema comisarului european. De ce l-a sunat pe presedintele ales al Comisiei Europene

Traian Basescu nu renunta la scandalul pe tema comisarului european. Potrivit unor surse ale Antena 3, Basescu l-a sunat aseara pe presedintele ales al Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, si i-a comunicat ca. continuă pe Antena3

Ponta ii ataca pe Blaga si Iohannis pe tema comisarului european, numindu-i politruci si Pacala si Tandala ai politicii romanesti (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a reactionat dur, miercuri, dupa ce Klaus Iohannis si Vasile Blaga au semnat o scrisoare adresata ComisieiEuropene in care semnaleaza nominalizarea ilegala a Corinei Cretu pentru.

VIDEO. Frunzaverde si Predoiu se cearta din cauza comisarului european

Sorin Frunzaverde si Catalin Predoiu se ceara din cauza comisarului european, arata B1TV. Frunzaverde spune despre Predoiu ca este candidat zecimal. Alina Gorghiu, deputat PNL, sustine ca nu este niciun scandal in alianta si ca este doar un schimb de replici intre cei doi politicieni.

Razboi in ACL din cauza comisarului european. Frunzaverde: Catalin Predoiu este un candidat zecimal

Razboi in ACL din cauza comisarului european. Sorin Frunzaverde il ataca pe prim-vicepresedintele PDL,CatalinPredoiu, dupa ce acesta i-a spus ca vorbeste de capul lui cu declaratia de.

Anca Boagiu: Ponta e pasibil de plangere penala pentru modul in care a facut nominalizarea pentru comisarului european

Anca Boagiu a spus ca scrisoarea trimisa presedintelui ales al Comisiei Europene arata ca Victor Ponta a vandut interesele Romaniei pentru interesele lui de partid si incearca sa arunce vina pe presedintele Traian Basescu si pe ACL .

Ponta despre scandalul comisarului european: Este o facatura din Romania

Premierul Victor Ponta a sustinut, joi seara, la Antena 3, ca nu s-a discutat niciodata la Bruxelles posibilitatea ca Romania sa primeasca portofoliul de comisar european pentru Ajutor umanitar.

Ponta cauta tapi ispasitori in problema comisarului european

Daca Romania va primi postul de comisar european pentru Cooperare internationala, ajutor umanitar si reactii la situatii de criza, in locul celui pentru Politica regionala, asa cum transmit unele surse de la Bruxelles, se poate vorbi de un esec pentru tara noastra. Totusi, premierul, care a nominalizat-o in secret pe Corina Cretu, cauta responsabilii in alta parte.

Blaga: Desemnarea comisarului european demonstreaza jocurile meschine din PSD

Blaga: Nu mergem pe teoria absurdului, avem Guvern si avem presedinte. Asta e teroria absurdului, ce sa propuna Opozitia comisar european. ) Avem foarte multe propuneri, una dintre ele este a domnului Ciolos .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )