Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIDEO. Frunzaverde si Predoiu se cearta din cauza comisarului european

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Frunzaverde si Predoiu se cearta din cauza comisarului european

Sorin Frunzaverde si Catalin Predoiu se ceara din cauza comisarului european, arata B1TV. Frunzaverde spune despre Predoiu ca este candidat zecimal. Alina Gorghiu, deputat PNL, sustine ca nu este niciun scandal in alianta si ca este doar un schimb de replici intre cei doi politicieni. continuă pe România Liberă

Razboi in ACL din cauza comisarului european. Frunzaverde: Catalin Predoiu este un candidat zecimal

Razboi in ACL din cauza comisarului european. Sorin Frunzaverde il ataca pe prim-vicepresedintele PDL,CatalinPredoiu, dupa ce acesta i-a spus ca vorbeste de capul lui cu declaratia de.

Basescu face scandal pe tema comisarului european. De ce l-a sunat pe presedintele ales al Comisiei Europene

Traian Basescu nu renunta la scandalul pe tema comisarului european. Potrivit unor surse ale Antena 3, Basescu l-a sunat aseara pe presedintele ales al Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, si i-a comunicat ca.

Gruparea terorista Statul Islamic il AMENINTA pe Putin ca-l va detrona, din cauza sustinerii Damascului

Parchetul general rus a cerut miercuri restrangerea accesului la o inregistrare video difuzata pe YouTube de catre Statul Islamic SI), care ameninta ca-l va detrona pe Vladimir Putin din cauza sustinerii.

Traficul pe DN 10 ramane inchis pentru cel putin o luna din cauza caderilor de roci pe sosea

Drumul National 10 Buzau - Brasov, blocat de duminica in zona Siriu din cauza aluviunilor cazute de pe versanti, va ramane inchis pentru cel putin o luna, a anuntat, joi, prefectul judetului Buzau, Maria.

Ucraina: Peste 500.000 de persoane si-au parasit locuintele din cauza conflictului din estul tarii

Peste 500. 000 de persoane din Ucraina si-au parasit locuintele din cauza conflictului din estul tarii. Dintre acestea 260. 000 s-au mutat in alte parti ale Ucrainei si tot atatea s-au refugiat in Rusia, a.

Maria Sarapova ar vrea sa renunte la cetatenia rusa din cauza unei legi adoptate de presedintele Vladimir Putin

Sportiva rusoaica Maria Sarapova ar lua in considerare sa renunte la cetatenia rusa din cauza unei legi adoptate la cererea expresa a presedintelui rus Vladimir Putin, scrie Page Six. Rusoaica a fost pusa pe.

Circulatia pe DN 10 Buzau-Brasov, inchisa din cauza alunecarilor de teren

Drumul National 10 Buzau-Brasov, blocat de duminica seara in zona barajului de la Siriu, ramane inchis din cauza alunecarilor de teren care s-au reactivat, aducand pe sosea importante cantitati de aluviuni.

Blaga: Desemnarea comisarului european demonstreaza jocurile meschine din PSD

Blaga: Nu mergem pe teoria absurdului, avem Guvern si avem presedinte. Asta e teroria absurdului, ce sa propuna Opozitia comisar european. ) Avem foarte multe propuneri, una dintre ele este a domnului Ciolos .

Ponta despre scandalul comisarului european: Este o facatura din Romania

Premierul Victor Ponta a sustinut, joi seara, la Antena 3, ca nu s-a discutat niciodata la Bruxelles posibilitatea ca Romania sa primeasca portofoliul de comisar european pentru Ajutor umanitar.

Ponta cauta tapi ispasitori in problema comisarului european

Daca Romania va primi postul de comisar european pentru Cooperare internationala, ajutor umanitar si reactii la situatii de criza, in locul celui pentru Politica regionala, asa cum transmit unele surse de la Bruxelles, se poate vorbi de un esec pentru tara noastra. Totusi, premierul, care a nominalizat-o in secret pe Corina Cretu, cauta responsabilii in alta parte.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )