Libnet.ro
UNICEF

00:08

Basescu: Grave deficiente in procesul electoral, se impun demisiile lui Corlatean si Stanoevici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu: Grave deficiente in procesul electoral, se impun demisiile lui Corlatean si Stanoevici

Presedintele Traian Basescu sustine ca au existat grave deficiente de organizare a procesului electoral in sectiile de votare din strainatate si ca se impun demisiile ministrului de Externe Titus Corlatean si a ministrului delegat Bogdan Stanoevici, transmite Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri prezidentiale 2014. Basescu: Grave deficiente in procesul electoral, se impun demisiile lui Corlatean si Stanoevici

Traian Basescu a declarat duminica seara ca au existat deficiente grave de organizare a procesului electoral in sectiile de votare din strainatate. De asemenea, seful statului a spus ca se impun demisiile ministrului de Externe Titus Corlatean si a ministrului delegat Bogdan Stanoevici, transmite Mediafax.

Traian Basescu cere demisia ministrilor Titus Corlatean si Bogdan Stanoevici: Grave deficiente la organizarea votului in strainatate

Presedintele Traian Basescu a acuzat duminica existenta unor grave deficiente in organizarea procesului electoral in sectiile de votare din strainatate si cere demisia ministrului de Externe, Titus Corlatean, si a ministrului pentru Romanii de Pretutindeni, Bogdan Stanoevici, intr-un comunicat publicat imediat dupa anuntarea primelor estimari ale votului la prezidentiale.

Basescu cere demisiile ministrilor Corlatean si Stanoevici pentru grave deficiente de organizare

Seful statului, Traian Basescu, sustine ca au existat grave deficiente de organizare a procesului electoral in sectiile de votare din strainatate si ca se impune demisiile ministrului de Externe Titus Corlatean si a ministrului delegat Bogdan Stanoevici.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. MAI: Nu au fost inregistrate incidente care sa afecteze procesul electoral

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014Pe parcursul alegerilor de duminica nu au fost inregistrate incidente grave sau care sa afecteze procesul de votare. Purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor.

MAI: 91 de sesizari referitoare la fapte care au legatura cu procesul electoral

Ministerul de Interne a anuntat duminica, la ora 17:00, ca in cele 10 ore care au trecut de la deschiderea urnelor au fost inregistrate 91 de sesizari referitoare la fapte care au legatura cu procesul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )