Libnet.ro
UNICEF

01:06

Basescu iese la atac:Citu si Isar se ocupa mai mult de propaganda teoriei gaurii si a gogosii contabilitatii duble

Adevărul Adevărul,
Basescu iese la atac:Citu si Isar se ocupa mai mult de propaganda teoriei gaurii si a gogosii contabilitatii duble

Europarlamentarul Partidului Miscarea Populara Traian Basescu sustine ca economistii Florin Citu si Lucian Isar se ocupa mai mult de propagandateoriei gauriisi de contabilitatea dubla in loc sa treaca la masuri urgente de restabilire a echilibrelor macroeconomice si de reducere a vitezei de crestere a datoriei publice. continuă pe Adevărul

Washingtonul vrea ca Seulul sa plateasca mai mult pentru a-l apara de Coreea de Nord

Statele Unite vor ca Seulul sa plateasca mai mult pentru ca Washingtonul sa protejeze Coreea de Sud de Coreea de Nord, a anuntat vineri, la Seul, seful Pentagonului Marke Esper, fara sa precizeze suma ceruta de Washington, relateaza AFP.

Viorica Dancila rupe tacerea: ce admira cel mai mult la Klaus Iohannis

Fostul premier Viorica Dancila, invitata lui Mihai Gadea joi seara la Sinteza Zilei, a marturisitca ceea ce admira cel mai mult la presdintele Klaus Iohannis este modul in care priveste lucrurile,.

Rares Bogdan, atac la Adrian Nastase: Mai dati de pomana pentru matusa Tamara!

Rares Bogdan, prim-vicepresedinte PNL, lanseaza un atac dur la adresa lui Adrian Nastase, dupa ce acesta din urma l-a acuzat pe Klaus Iohannis ca a sput de la PSD. in acest context, Rares Bogdan il numeste pe fostul premier lup moralist. Rares Bogdan, replici dure catre Adrian Nastase: Mai dati de pomana pentru matusa Tamara! .

Medicamente pe care sa nu le iei niciodata cand esti racit. iti fac mai mult rau decat bine

In sezonul rece trebuie sa fii norocosca sa nu racesti. Organismul este foarte slabit, iar virusurile se lipesc cu usurinta de noi. Lacele mai mici semne de raceala, noi suntem.

Ce salariu are un director general in Romania. Castiga mai mult decat Iohannis

Salariile directorilor generali din tara noastra ajung la multe mii de euro, insa diferain functie de mai multe aspecte, care variaza de la dimensiunea companiei, la planurile de crestere ale acesteia.

Bolsonaro: China devine tot mai mult o parte a viitorului Braziliei

China devine o parte tot mai importanta a viitorului Braziliei, potrivit declaratiilor de miercuri ale presedintelui Bolsonaro, care a sugerat o atitudine pragmatica fata de cel mai mare partener comercial al tarii din America Latina, scrie South China Morning Post.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )