Libnet.ro
UNICEF

05:00

Basescu: in martie se discuta Schengen. ...

România Liberă România Liberă,
Basescu: in martie se discuta Schengen. ...

Presedintele Traian Basescu a anuntat, vineri, ca s-a luat decizia ca la Consiliul JAI din 13-15 martie sa se discute subiectul Schengen, informeaza Mediafax. El a adaugat ca spera ca, daca nu facem nicio traznaie politica pe-acasa, se se si ia decizia de aderare. Citeste si LIVE TEXT. Traian Basescu, prima declaratie dupa parlamentare: Imediat ce se publica rezultatul alegerilor in Monitorul Oficial, convoc Parlamentul. Decid daca in 19 sau 20 decembrie. continuă pe România Liberă

Presedintele Traian Basescu invita partidele la consultari pentru desemnarea candidatului la functia de premier, luni, la ora 10.00

Presedintele Traian Basescu a transmis vineri partidelor politice si minoritatilor nationale invitatie la consultari in vederea desemnarii candidatului pentru functia de prim-ministru al Guvernului Romaniei. Consultarile, care se vor desfasura in acelasi timp cu toti reprezentantii partidelor politice si ai minoritatilor nationale din Parlamentul Romaniei, vor avea loc luni, 17 decembrie, la ora 10. 00, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Presidentiala.

Presedintele Traian Basescu: Nu ma implic in dispute din interiorul USL

Presedintele Traian Basescu le solicita politicienilor sa nu-l implice in niciun fel de eventuale dispute in interiorul USL, se precizeaza intr-o declaratie a purtatorului de cuvant al sefului statului,.

Presedintele Traian Basescu: Nu ma implicati in dispute din interiorul USL

Presedintele Traian Basescu le solicita politicienilor sa nu-l implice in niciun fel de eventuale dispute in interiorul USL, se precizeaza intr-o declaratie a purtatorului de cuvant al sefului statului,.

Zona euro se va afla din nou in centrul discutiilor la Summitul de Iarna al UE. Romania va fi reprezentata de presedintele Traian Basescu

La cateva zile dupa ce au primit premiul Nobel pentru Pace, la Oslo, liderii celor 27 de tari europene se vor reuni joi si vineri la Bruxelles pentru summitul de iarna, unde Zona Euro se afla inca o data in centrul atentiei, scrie AFP. Romania va fi reprezentata de presedintele Traian Basescu.

Presedintele Traian Basescu, intr-un nou MESAJ: Cere sa NU fie implicat in LUPTELE din ...

Presdedintele Traian Basescu le cere politicienilor, intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale remis, miercuri, Romania libera, sa nu-l implice in luptele interne din cadrul Uniunii Social Liberale. Romania libera reda integral comunicatul Administratiei Prezidentiale: Ref. : Zvonurile potrivit carora presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, ar fi implicat in eventuale dispute din interiorul USL Referitor la zvonurile, vehiculate de o parte a presei in cursul diminetii de .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2865 seconds )