Libnet.ro
UNICEF

01:06

Basescu: Modificarile la Codul Penal darama 10 ani de munca a institutiilor anticoruptie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Basescu: Modificarile la Codul Penal darama 10 ani de munca a institutiilor anticoruptie

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca modificarile la Codul penal adoptate de Camera Deputatilor sunt dramatice si darama zece ani de munca si activitate a institutiilor anticoruptie precum DNA sau ANI. continuă pe Wall-Street Ro

UE va fi din nou cu ochii pe noi. Basescu: Modificarile la Codul Penal darama 10 ani de munca a institutiilor anticoruptie

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca modificarile la Codul Penal adoptate de Camera Deputatilor sunt dramatice si darama zece ani de munca si activitate a institutiilor anticoruptie precum DNA sau ANI.

Basescu: Modificarile din Codul penal sunt dramatice si darama 10 ani de de munca a institutiilor anticoruptie

Modificarile din Codul penal sunt dramatice si darama 10 ani de de munca a institutiilor anticoruptie, a afirmat presedintele Traian Basescu, in cadrul unei declaratii de presa sustinuta marti la Palatul.

VIDEO Traian Basescu: USL continua lovitura de stat inceputa in vara si esuata/ Modificarile la Codul Penal darama zece ani de munca a institutiilor anticoruptie. Voi respinge legea

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca va respinge legea trecuta marti de Parlament prin care se modifica Codul Penal astfel incat parlamentarii, presedintele si profesiile liberale sa fie scoase din randul functionarilor publici. Potrivit sefului statului, modificarile la Codul Penal sunt dramatice si darama zece ani de munca a institutiilor anticoruptie, fie ca vorbim de Agentia Nationala Anticoruptie sau de Directia Nationala Anticoruptie. Basescu a calificat votul din Parlament prin care s-a modificat Codul Penal drept o greseala fundamentala care a compromis Romania. Vezi in articol principalele declaratii facute de seful statului. Basescu: E rau cu statul de drept, o luam inapoi.

Traian Basescu: USL continua lovitura de stat inceputa in vara si esuata/ Modificarile la Codul Penal darama zece ani de munca a institutiilor anticoruptie. Voi respinge legea

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca va respinge legea trecuta marti de Parlament prin care se modifica Codul Penal astfel incat parlamentarii, presedintele si profesiile liberale sa fie scoase din randul functionarilor publici. Potrivit sefului statului, modificarile la Codul Penal sunt dramatice si darama zece ani de munca a institutiilor anticoruptie, fie ca vorbim de Agentia Nationala Anticoruptie sau de Directia Nationala Anticoruptie. Basescu a calificat votul din Parlament prin care s-a modificat Codul Penal drept o greseala fundamentala care a compromis Romania. Vezi in articol principalele declaratii facute de seful statului.

Traian Basescu respinge legea prin care politicienii sunt scosi din categoria functionarilor publici prevazuta in Codul Penal. Sunt 10 ani de mers inapoi

Camera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege prin care presedintele si parlamentarii sunt scosi din categoria functionarilor publici prevazuta in Codul Penal, insa seful statului, Traian Basescu, a anuntat in cadrul unei conferinte de presa.

Basescu: Modificarile la Codul penal, dramatice. Darama 10 ani de munca a institutiilor anticoruptie

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca modificarile la Codul penal adoptate de Camera Deputatilor sunt dramatice si darama zece ani de munca si activitate a institutiilor anticoruptie precum DNA sau ANI.

LIVE TEXT Traian Basescu: USL continua lovitura de stat inceputa in vara si esuata/ Modificarile la Codul Penal darama zece ani de munca a institutiilor anticoruptie. Azi Parlamentul a compromis Romania. Voi respinge modificarile

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa marti, de la ora 18:30, informeaza Administratia Prezidentiala. Basescu: Se mai intampla o traznaie, un nou aliniat prin care se prevede ca suspendarea cursului prescriptiei produce efecte fata de toti participantii la infractiune, chiar daca actul priveste doar un faptuitor. Daca un membru al Parlamentului nu primeste aprobare de ridicare a imunitatii, nimeni din grupul infractional nu mai poate fi anchetat. ] Pare o prevedere cu dedicatieHotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile presedintelui.

Basescu trimite inapoi la Parlament modificarile la Codul Penal. ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, la Palatul Cotroceni, ca va trimite inapoi la Parlament modificarile facute azi de alesi la Codul Penal. Totodata, seful statului a spus ca Parlamentul a compromis Romania si ca alesii lucreaza in folosul lor, nu al romanilor. Citeste principalele declaratii ale presedintelui Traian Basescu, in format LIVE TEXT: Majoritatea parlamentara, USL, continua lovitura de stat inceputa in vara si acum o face cu alte metode, sub sceptrul .

PDL vrea sa conteste la CCR modificarile la Codul Penal.

PDL va contesta la Curtea Constitutionala cele doua doua proiecte de lege care modifica Codul Penal, transmite Hotnews, citand surse parlamentare. Citeste si: Ziua cea mai neagra a luptei anticoruptie Camera Deputatilor a adoptat, marti, doua legi prin care se introduce o superimunitate pentru parlamentari si prin care sunt scosi de pe lista functionarilor publici parlamentarii, presedintele si profesiile liberale. Citeste si: Culisele unor proiecte de lege scandaloase In acelasi timp, .

PDL va contesta la CC modificarile aduse de deputati la Codul Penal

PDL va contesta la Curtea Constitutionala cele doua doua proiecte de lege care modifica Codul Penal, potrivit unor surse parlamentare citate de Hotnews. Camera Deputatilor a adoptat, marti, doua legi prin care.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )