Libnet.ro
UNICEF

09:00

Basescu participa, joi si vineri, la Summit-ul PPE si la Consiliul European de primavara.

România Liberă România Liberă,
Basescu participa, joi si vineri, la Summit-ul PPE si la Consiliul European de primavara.

Presedintele Traian Basescu participa, joi si vineri, la Summit-ul PPE si la reuniunea Consiliului European de primavara, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului va sustine o declaratie de presa, joi, la ora 09. 45, la Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni, iar de la ora 14. 00 va participa, la Bruxelles, la Summitul Partidului Popular European. De la ora 17. 30 ora Romaniei), Basescu va participa la Reuniunea Consiliului European cu presedintele Parlamentului . continuă pe România Liberă

Traian Basescu participa, joi si vineri, la Summit-ul PPE si la Consiliul European de primavara

Presedintele Traian Basescu participa, joi si vineri, la Summit-ul PPE si la reuniunea Consiliului European de primavara, potrivit programului publicat de Administratia Prezidentiala. Seful statului va.

Ponta reclama Parlamentului ca Basescu participa la Consiliul European fara mandat de la Guvern (FOTO)

Nou scandal intre palate. Premierul Victor Ponta reclama Parlamentului ca presedintele Traian Basescu participa la Consiliul European din 20-21 martie, fara sa solicite un mandat din partea Guvernului. Guvern.

Ponta reclama Parlamentului ca Basescu participa la Consiliul European fara mandat de la ...

Premierul Victor Ponta reclama, luni, Parlamentului ca presedintele Basescu participa la Consiliul European din 20-21 martie, fara sa solicite un mandat din partea Guvernului, conform B1. ro. Guvernul are obligatia de a transmite Parlamentului cu minim 10 zile calendaristice inainte de reuniunea Consiliului European, propunerea de mandat pe care delegatia Romaniei intentioneaza sa o prezinte la reuniunea Consiliului European din martie. Ca si in cazul reuniunilor anterioare ale Consiliului .

UPDATE. Ponta reclama Parlamentului ca Basescu participa la Consiliul European fara ...

Premierul Victor Ponta a transmis conducerii Senatului o informare in care precizeaza ca presedintele Traian Basescu nu a solicitat Guvernului elemente de mandat pentru reuniunea Consiliului European si nici nu a prezentat Executivului pozitia sa, conform Mediafax. Ponta a transmis o informare referitoare la reuniunea Consiliului European din 20-21 martie de la Bruxelles, cu precizarea ca nu poate oferi informatii cu privire la mandatul Romaniei, conform Legii 373/2013. Agenda Consiliului .

VIDEO. Ponta reclama Parlamentului ca Basescu participa la Consiliul European fara mandat ...

Premierul Victor Ponta a transmis conducerii Senatului o informare in care precizeaza ca presedintele Traian Basescu nu a solicitat Guvernului elemente de mandat pentru reuniunea Consiliului European si nici nu a prezentat Executivului pozitia sa, conform Mediafax. Ponta a transmis o informare referitoare la reuniunea Consiliului European din 20-21 martie de la Bruxelles, cu precizarea ca nu poate oferi informatii cu privire la mandatul Romaniei, conform Legii 373/2013.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )