Libnet.ro
UNICEF

14:00

Traian Basescu participa, joi si vineri, la Summit-ul PPE si la Consiliul European de primavara

B1 B1,
Traian Basescu participa, joi si vineri, la Summit-ul PPE si la Consiliul European de primavara

Presedintele Traian Basescu participa, joi si vineri, la Summit-ul PPE si la reuniunea Consiliului European de primavara, potrivit programului publicat de Administratia Prezidentiala. Seful statului va. continuă pe B1

Basescu participa, joi si vineri, la Summit-ul PPE si la Consiliul European de primavara.

Presedintele Traian Basescu participa, joi si vineri, la Summit-ul PPE si la reuniunea Consiliului European de primavara, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului va sustine o declaratie de presa, joi, la ora 09. 45, la Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni, iar de la ora 14. 00 va participa, la Bruxelles, la Summitul Partidului Popular European. De la ora 17. 30 ora Romaniei), Basescu va participa la Reuniunea Consiliului European cu presedintele Parlamentului .

Ponta reclama Parlamentului ca Basescu participa la Consiliul European fara mandat de la Guvern (FOTO)

Nou scandal intre palate. Premierul Victor Ponta reclama Parlamentului ca presedintele Traian Basescu participa la Consiliul European din 20-21 martie, fara sa solicite un mandat din partea Guvernului. Guvern.

UPDATE. Ponta reclama Parlamentului ca Basescu participa la Consiliul European fara ...

Premierul Victor Ponta a transmis conducerii Senatului o informare in care precizeaza ca presedintele Traian Basescu nu a solicitat Guvernului elemente de mandat pentru reuniunea Consiliului European si nici nu a prezentat Executivului pozitia sa, conform Mediafax. Ponta a transmis o informare referitoare la reuniunea Consiliului European din 20-21 martie de la Bruxelles, cu precizarea ca nu poate oferi informatii cu privire la mandatul Romaniei, conform Legii 373/2013. Agenda Consiliului .

VIDEO. Ponta reclama Parlamentului ca Basescu participa la Consiliul European fara mandat ...

Premierul Victor Ponta a transmis conducerii Senatului o informare in care precizeaza ca presedintele Traian Basescu nu a solicitat Guvernului elemente de mandat pentru reuniunea Consiliului European si nici nu a prezentat Executivului pozitia sa, conform Mediafax. Ponta a transmis o informare referitoare la reuniunea Consiliului European din 20-21 martie de la Bruxelles, cu precizarea ca nu poate oferi informatii cu privire la mandatul Romaniei, conform Legii 373/2013.

Ponta reclama Parlamentului ca Basescu participa la Consiliul European fara mandat de la ...

Premierul Victor Ponta reclama, luni, Parlamentului ca presedintele Basescu participa la Consiliul European din 20-21 martie, fara sa solicite un mandat din partea Guvernului, conform B1. ro. Guvernul are obligatia de a transmite Parlamentului cu minim 10 zile calendaristice inainte de reuniunea Consiliului European, propunerea de mandat pe care delegatia Romaniei intentioneaza sa o prezinte la reuniunea Consiliului European din martie. Ca si in cazul reuniunilor anterioare ale Consiliului .

Traian Basescu i-a trimis presedintelui Senatului o cerere de reexaminare a Legii ce abroga articolul din Codul Penal care pedepseste presiunile asupra justitiei

Presedintele Traian Basescu i-a trimis, marti, presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, o cerere de reexaminare asupra Legii pentru abrogarea Articolului 276 din Legea nr. 286/2009 privind Codul Penal.

Timofti va discuta, miercuri, cu Traian Basescu.

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a declarat, marti, ca va veni miercuri in Romania, pentru o discutie cu omologul sau roman, Traian Basescu, conform Mediafax. Citeste si: Conducerea de la Tiraspol a scris Moscovei ca vrea sa se alipeasca Rusiei. Ce spune presedintele moldovean Nicolae Timofti Timofti a declarat ca a discutat despre aceasta intalnire la telefon, cu presedintele Traian Basescu. Domnul premier a avut o intalnire cu premierul Ucrainei si au discutat mai multe .

VIDEO Traian Basescu: UE sa nu mai fie surprinsa si sa inteleaga semnalele din regiune. Expertiza corecta se afla aici, la Marea Neagra, nu pe malul celalalt al Atlanticului. Rusia nu se va opri aici

De la Consiliul European asteptam nu numai stabilirea nivelului de sanctiuni la adresa Federatiei Ruse ca urmare a anexarii ilegitime a Crimeei, dar in mod categoric Romania va aduce in dezbatere si situatia Moldovei, plecind de la nevoia de a se da o perspectiva europeana . ) Nu in ultimul rind, plecind de la realitatea ca UE nu mai trebuie sa fie surprinsa - ne-a luat prin surprindere Georgia in 2008, Crimeea in 2014. UE trebuie sa inteleaga ca semnalele care au venit demult din regiune trebuie tratate corect. Expertiza corecta se afla aici, nu pe malul celalalt al Atlanticului. Aici se afla analiza si expertiza, la Marea Neagra, a declarat presedintele Traian Basescu, luni, dupa intalnirea avuta, la Iasi, cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti. Vezi in articol declaratiile sefului statului.

Traian Basescu discuta cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti

Presedintele Traian Basescu discuta, la aceasta ora, cu omologul din Republica Moldova, Nicolae Timofti. Dupa convorbiri tete-a-tete, cei doi presedinti vor face o declaratie de presa comuna.

Traian Basescu, intampinat la Iasi cu mesajul Basarabia, pamant romanesc. Seful statului: Si eu cred la fel (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a ajuns, miercuri, la Iasi, unde va discuta cu omologul sau din Republica Moldova, Niculae Timofti. Seful statului a aterizat a aterizat pe aeroportul iesean cu un elicopter, in jurul o.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )