Libnet.ro
UNICEF

14:00

Traian Basescu discuta cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu discuta cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti

Presedintele Traian Basescu discuta, la aceasta ora, cu omologul din Republica Moldova, Nicolae Timofti. Dupa convorbiri tete-a-tete, cei doi presedinti vor face o declaratie de presa comuna. continuă pe Adevărul

VIDEO Basescu, dupa intalnirea cu omologul moldovean:Sustin integrarea rapida a R. Moldova in UE

Presedintele Traian Basescu l-a asigurat pe omologului sau moldovean, Nicolae Timofti, ca Romania sustine integrarea rapida a Republicii Moldova in Uniunea Europeana.

Basescu, dupa intalnirea cu omologul moldovean:Sustin integrarea rapida a Republicii Moldova in UE. Anexarea Crimeei este doar un episod

Presedintele Traian Basescu l-a asigurat pe omologului sau moldovean, Nicolae Timofti, ca Romania sustine integrarea rapida a Republicii Moldova in Uniunea Europeana.

Traian Basescu: Sa nu credem in promisiunile Rusiei. Crimeea a fost doar un episod

Presedintele TraianBasescu a afirmat, miercuri, in urma unei intalniri ce a avut loc la Iasi cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti, ca nimeni nu ar trebui sa mai creada in promisiunile Federatiei.

Traian Basescu: Nu exista o solutie mai buna pentru Moldova decat integrarea in Uniunea Europeana, pentru evitarea unei situatii ca cea din Crimeea

Presedintele TraianBasescu a declarat, miercuri, in urma unei intalniri la Iasi cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti, ca cea mai buna solutie pentru Republica Moldova in acest moment este.

intalnire Basescu - Timofti: Nu exista o solutie mai buna pentru Moldova decat ...

Presedintele Traian Basescu si omologul sau moldovean, Nicolae Timofti, au tinut, miercuri, la Iasi, o conferinta de presa comuna dupa discutiile pe care le-au purtat pe marginea securitatii R. Moldova in contextul anexarii Crimeei de catre Federatia Rusa. Declaratiile presedintelui T. Basescu, in format LIVE TEXT, dupa intalnirea cu presedintele moldovean, Nicolae Timofti: - Nu exista o solutie mai buna pentru R. Moldova decat integrarea in U. - Inteleg foarte bine .

Timofti va discuta, miercuri, cu Traian Basescu.

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a declarat, marti, ca va veni miercuri in Romania, pentru o discutie cu omologul sau roman, Traian Basescu, conform Mediafax. Citeste si: Conducerea de la Tiraspol a scris Moscovei ca vrea sa se alipeasca Rusiei. Ce spune presedintele moldovean Nicolae Timofti Timofti a declarat ca a discutat despre aceasta intalnire la telefon, cu presedintele Traian Basescu. Domnul premier a avut o intalnire cu premierul Ucrainei si au discutat mai multe .

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, se va intalni miercuri cu Traian Basescu

Presedintele moldovean Nicolae Timofti a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca va veni miercuri inRomania, pentru a discuta cu omologul sau Traian Basescu. Timofti a declarat ca a.

Presedintele Traian Basescu si omologul din Republica Moldova, intalnire de urgenta la Iasi. intrevederea este prilejuita de tensiunile de la Tiraspol

Presedintii celor doua state urmeaza sa aiba o intrevedere la Iasi in cursul zilei de 19 martie. intalnirea a fost ceruta de Nicolae Timofti, presedintele Republicii Moldova.

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, se va intalni maine cu Basescu

Presedintele R. Moldova, Nicolae Timofti, a declarat marti in cadrul unei conferinte de presa ca va veni miercuri in Romania, pentru a discuta cu omologul sau roman, Traian Basescu.

Presedintele Republicii Moldova se va intalni miercuri cu Traian Basescu

Presedintele R. Moldova, Nicolae Timofti, a declarat marti in cadrul unei conferinte de presa ca va veni miercuri in Romania, pentru a discuta cu omologul sau roman, Traian Basescu. Timofti a declarat ca a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )