Libnet.ro
UNICEF

22:00

Traian Basescu: Nu exista o solutie mai buna pentru Moldova decat integrarea in Uniunea Europeana, pentru evitarea unei situatii ca cea din Crimeea

B1 B1,
Traian Basescu: Nu exista o solutie mai buna pentru Moldova decat integrarea in Uniunea Europeana, pentru evitarea unei situatii ca cea din Crimeea

Presedintele TraianBasescu a declarat, miercuri, in urma unei intalniri la Iasi cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti, ca cea mai buna solutie pentru Republica Moldova in acest moment este. continuă pe B1

intalnire Basescu - Timofti: Nu exista o solutie mai buna pentru Moldova decat ...

Presedintele Traian Basescu si omologul sau moldovean, Nicolae Timofti, au tinut, miercuri, la Iasi, o conferinta de presa comuna dupa discutiile pe care le-au purtat pe marginea securitatii R. Moldova in contextul anexarii Crimeei de catre Federatia Rusa. Declaratiile presedintelui T. Basescu, in format LIVE TEXT, dupa intalnirea cu presedintele moldovean, Nicolae Timofti: - Nu exista o solutie mai buna pentru R. Moldova decat integrarea in U. - Inteleg foarte bine .

Dragostea Romaniei fata de Basarabia a tinut doar trei luni! Traian Basescu: Eu nu voi mai insista pe ideea proiectului national, unirea Romaniei cu Republica Moldova...

In toamna anului trecut presedintele Romaniei lansa un nou proiect politic national: unirea Basarabiei cu Romania. Declaratia sa a declansat reactii divergente, insa a fost in general bine primita de publicul roman. Ieri, cu ocazia unui interviu, a declarat: Eu nu voi mai insista pe ideea proiectului national, unirea Romaniei cu Republica Moldova, pentru ca a fost evident ca nu are suport in clasa politica.

Discutii in spatele usilor inchise, la Iasi, intre Traian Basescu si Nicolae Timofti, presedintele Republicii Moldova

Presedintii Romaniei si Republicii Moldova, Traian Basescu si Nicolae Timofti, se intalnesc la Iasi miercuri, 19 martie, pentru a dezbate situatia din Transnistria, provincie a carei administratie a cerut alipirea la Federatia Rusa.

Geoana nu mai este de actualitate nici in viziunea lui Victor Ponta

Presedintele Traian Basescu crede ca, dupa alegerile europarlamentare, dreapta isi va desemna un singur candidat pentru prezidentiale, punctand ca in aceasta situatie, matematic, stanga nu ar avea cum sa dea presedintele Romaniei.

Traian Basescu cere reexamniarea Legii pentru abrogarea Articolului 276 din Codul Penal

Presedintele Traian Basescu a cerut reexamniarea Legii pentru abrogarea Articolului 276 din Legea nr. 286/2009 privind Codul Penal. Presedintele sustine ca articolul in cauza, abrogat de Parlament din Codul.

Sustin integrarea rapida a Republicii Moldova in UE

Traian Basescu, aflat in vizita de lucru la Iasi, pentru o intrevedere cu Nicolae Timofti, presedintele Republicii Moldova, a declarat ca, in urma discutiilor, cea mai buna solutie pentru evitarea unui conflict in Republica Moldova este integrarea cat mai rapida a acesteia in Uniunea Europeana.

VIDEO Traian Basescu: UE sa nu mai fie surprinsa si sa inteleaga semnalele din regiune. Expertiza corecta se afla aici, la Marea Neagra, nu pe malul celalalt al Atlanticului. Rusia nu se va opri aici

De la Consiliul European asteptam nu numai stabilirea nivelului de sanctiuni la adresa Federatiei Ruse ca urmare a anexarii ilegitime a Crimeei, dar in mod categoric Romania va aduce in dezbatere si situatia Moldovei, plecind de la nevoia de a se da o perspectiva europeana . ) Nu in ultimul rind, plecind de la realitatea ca UE nu mai trebuie sa fie surprinsa - ne-a luat prin surprindere Georgia in 2008, Crimeea in 2014. UE trebuie sa inteleaga ca semnalele care au venit demult din regiune trebuie tratate corect. Expertiza corecta se afla aici, nu pe malul celalalt al Atlanticului. Aici se afla analiza si expertiza, la Marea Neagra, a declarat presedintele Traian Basescu, luni, dupa intalnirea avuta, la Iasi, cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti. Vezi in articol declaratiile sefului statului.

Presedintele Republicii Moldova se va intalni miercuri cu Traian Basescu

Presedintele R. Moldova, Nicolae Timofti, a declarat marti in cadrul unei conferinte de presa ca va veni miercuri in Romania, pentru a discuta cu omologul sau roman, Traian Basescu. Timofti a declarat ca a.

Presedintele Traian Basescu, discutii in spatele usilor inchise la Iasi cu Nicolae Timofti, omologul din Republica Moldova

Presedintii Romaniei si Republicii Moldova, Traian Basescu si Nicolae Timofti, se intalnesc la Iasi miercuri, 19 martie, pentru a dezbate situatia din Transnistria, provincie a carei administratie a cerut alipirea la Federatia Rusa.

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, se va intalni miercuri cu Traian Basescu

Presedintele moldovean Nicolae Timofti a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca va veni miercuri inRomania, pentru a discuta cu omologul sau Traian Basescu. Timofti a declarat ca a.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )