Libnet.ro
UNICEF

00:07

Discutii in spatele usilor inchise, la Iasi, intre Traian Basescu si Nicolae Timofti, presedintele Republicii Moldova

Adevărul Adevărul,
Discutii in spatele usilor inchise, la Iasi, intre Traian Basescu si Nicolae Timofti, presedintele Republicii Moldova

Presedintii Romaniei si Republicii Moldova, Traian Basescu si Nicolae Timofti, se intalnesc la Iasi miercuri, 19 martie, pentru a dezbate situatia din Transnistria, provincie a carei administratie a cerut alipirea la Federatia Rusa. continuă pe Adevărul

Presedintele Traian Basescu, discutii in spatele usilor inchise la Iasi cu Nicolae Timofti, omologul din Republica Moldova

Presedintii Romaniei si Republicii Moldova, Traian Basescu si Nicolae Timofti, se intalnesc la Iasi miercuri, 19 martie, pentru a dezbate situatia din Transnistria, provincie a carei administratie a cerut alipirea la Federatia Rusa.

Presedintele Traian Basescu si omologul din Republica Moldova, intalnire de urgenta la Iasi. intrevederea este prilejuita de tensiunile de la Tiraspol

Presedintii celor doua state urmeaza sa aiba o intrevedere la Iasi in cursul zilei de 19 martie. intalnirea a fost ceruta de Nicolae Timofti, presedintele Republicii Moldova.

intalnire tete-a-tete intre presedintii Traian Basescu si Nicolae Timofti intr-un hotel din centrul Iasiului. Cei doi sefi de stat dezbat situatia din Transnistria

Presedintii Romaniei si Republicii Moldova, Traian Basescu si Nicolae Timofti, se intalnesc la Iasi miercuri, 19 martie, pentru a dezbate situatia din Transnistria, provincie a carei administratie a cerut alipirea la Federatia Rusa.

VIDEO Traian Basescu: UE sa nu mai fie surprinsa si sa inteleaga semnalele din regiune. Expertiza corecta se afla aici, la Marea Neagra, nu pe malul celalalt al Atlanticului. Rusia nu se va opri aici

De la Consiliul European asteptam nu numai stabilirea nivelului de sanctiuni la adresa Federatiei Ruse ca urmare a anexarii ilegitime a Crimeei, dar in mod categoric Romania va aduce in dezbatere si situatia Moldovei, plecind de la nevoia de a se da o perspectiva europeana . ) Nu in ultimul rind, plecind de la realitatea ca UE nu mai trebuie sa fie surprinsa - ne-a luat prin surprindere Georgia in 2008, Crimeea in 2014. UE trebuie sa inteleaga ca semnalele care au venit demult din regiune trebuie tratate corect. Expertiza corecta se afla aici, nu pe malul celalalt al Atlanticului. Aici se afla analiza si expertiza, la Marea Neagra, a declarat presedintele Traian Basescu, luni, dupa intalnirea avuta, la Iasi, cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti. Vezi in articol declaratiile sefului statului.

Traian Basescu, intampinat la Iasi cu mesajul Basarabia, pamant romanesc. Seful statului: Si eu cred la fel (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a ajuns, miercuri, la Iasi, unde va discuta cu omologul sau din Republica Moldova, Niculae Timofti. Seful statului a aterizat a aterizat pe aeroportul iesean cu un elicopter, in jurul o.

Traian Basescu i-a trimis presedintelui Senatului o cerere de reexaminare a Legii ce abroga articolul din Codul Penal care pedepseste presiunile asupra justitiei

Presedintele Traian Basescu i-a trimis, marti, presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, o cerere de reexaminare asupra Legii pentru abrogarea Articolului 276 din Legea nr. 286/2009 privind Codul Penal.

Timofti va discuta, miercuri, cu Traian Basescu.

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a declarat, marti, ca va veni miercuri in Romania, pentru o discutie cu omologul sau roman, Traian Basescu, conform Mediafax. Citeste si: Conducerea de la Tiraspol a scris Moscovei ca vrea sa se alipeasca Rusiei. Ce spune presedintele moldovean Nicolae Timofti Timofti a declarat ca a discutat despre aceasta intalnire la telefon, cu presedintele Traian Basescu. Domnul premier a avut o intalnire cu premierul Ucrainei si au discutat mai multe .

Traian Basescu participa, joi si vineri, la Summit-ul PPE si la Consiliul European de primavara

Presedintele Traian Basescu participa, joi si vineri, la Summit-ul PPE si la reuniunea Consiliului European de primavara, potrivit programului publicat de Administratia Prezidentiala. Seful statului va.

Traian Basescu discuta cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti

Presedintele Traian Basescu discuta, la aceasta ora, cu omologul din Republica Moldova, Nicolae Timofti. Dupa convorbiri tete-a-tete, cei doi presedinti vor face o declaratie de presa comuna.

CCR discuta sesizarea presedintelui Traian Basescu de neconstitutionalitate a OUG privind energia regenerabila

Judecatorii CCR discuta, miercuri, sesizarea presedintelui Traian Basescu despre neconstitutionalitatea Ordonantei de urgenta privind energia regenerabila. Legea a fost deja promulgata de catre seful.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )