Libnet.ro
UNICEF

14:00

CCR discuta sesizarea presedintelui Traian Basescu de neconstitutionalitate a OUG privind energia regenerabila

B1 B1,
CCR discuta sesizarea presedintelui Traian Basescu de neconstitutionalitate a OUG privind energia regenerabila

Judecatorii CCR discuta, miercuri, sesizarea presedintelui Traian Basescu despre neconstitutionalitatea Ordonantei de urgenta privind energia regenerabila. Legea a fost deja promulgata de catre seful. continuă pe B1

CCR a respins sesizarea presedintelui Basescu privind Legea energiei regenerabile

Magistratii Curtii Constitutionale a Romaniei au respins sesizarea presedintelui Traian Basescu privind proiectul de lege care aproba Ordonanta de Urgenta de modificare a schemei de ajutor de stat in domeniul.

Timofti va discuta, miercuri, cu Traian Basescu.

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a declarat, marti, ca va veni miercuri in Romania, pentru o discutie cu omologul sau roman, Traian Basescu, conform Mediafax. Citeste si: Conducerea de la Tiraspol a scris Moscovei ca vrea sa se alipeasca Rusiei. Ce spune presedintele moldovean Nicolae Timofti Timofti a declarat ca a discutat despre aceasta intalnire la telefon, cu presedintele Traian Basescu. Domnul premier a avut o intalnire cu premierul Ucrainei si au discutat mai multe .

Sesizarea presedintelui privind legea SRR si SRTv, discutata miercuri de CCR.

Sesizarea presedintelui Traian Basescu privind modificarile aduse legii de functionare a Societatii Romane de Radiodifuziune SRR) si Societatii Romane de Televiziune SRTv) urmeaza sa fie discutata, miercuri, de judecatorii Curtii Constitutionale CCR), informeaza Mediafax. Presedintele Traian Basescu a sesizat CCR, in 26 februarie, cu privire la legea pentru modificarea Legii 41/1994 privind organizarea si functionarea SRR si SRTV, ce prevede ca cele doua societati pot infiinta persoane .

Legea certificatelor verzi a trecut de Curtea Constitutionala. Sesizarea Presedintiei, care o considera neconstitutionala, a fost respinsa

Curtea Constitutionala CC) a respins, miercuri, ca inadmisibila, sesizarea presedintelui Traian Basescu in ceea ce priveste neconstitutionalizatea Legii privind certificatele verzi, decizia fiind luata in unanimitate, a declarat presedintele CC, Augustin Zegrean.

CCR analizeaza, miercuri, sesizarea lui Basescu privind legea SRR si SRTv.

Sesizarea presedintelui Traian Basescu privind modificarile aduse legii de functionare a Societatii Romane de Radiodifuziune SRR) si Societatii Romane de Televiziune SRTv) urmeaza sa fie discutata, miercuri, de judecatorii Curtii Constitutionale CC). Presedintele Traian Basescu a sesizat CC, in 26 februarie, cu privire la legea pentru modificarea Legii 41/1994 privind organizarea si functionarea SRR si SRTV, ce prevede ca cele doua societati pot infiinta persoane juridice de drept privat, .

Sesizarea lui Basescu privind certificatele verzi, respinsa de CCR.

Curtea Constitutionala a respins, miercuri, ca inadmisibila, sesizarea presedintelui Traian Basescu in ceea ce priveste neconstitutionalizatea legii privind certificatele verzi, decizia fiind luata in unanimitate, a declarat presedintele CC, Augustin Zegrean, anunta Mediafax. Judecatorii CC au constatat, in unanimitate, ca este inadmisibila contestatia sefului statului privind legea certificatelor verzi, intrucat faptul ca Guvernul nu a notificat Comisia Europeana inaintea adoptarii actului .

CC respinge sesizarea privind Legea privind certificatele verzi

Curtea Constitutionala a respins, astazi, ca inadmisibila, sesizarea presedintelui Traian Basescu in ceea ce priveste neconstitutionalizatea Legii privind certificatele verzi, decizia fiind luata in unanimitate, a declarat presedintele CC, Augustin Zegrean.

Traian Basescu discuta cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti

Presedintele Traian Basescu discuta, la aceasta ora, cu omologul din Republica Moldova, Nicolae Timofti. Dupa convorbiri tete-a-tete, cei doi presedinti vor face o declaratie de presa comuna.

Traian Basescu i-a trimis presedintelui Senatului o cerere de reexaminare a Legii ce abroga articolul din Codul Penal care pedepseste presiunile asupra justitiei

Presedintele Traian Basescu i-a trimis, marti, presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, o cerere de reexaminare asupra Legii pentru abrogarea Articolului 276 din Legea nr. 286/2009 privind Codul Penal.

Traian Basescu, intampinat la Iasi cu mesajul Basarabia, pamant romanesc. Seful statului: Si eu cred la fel (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a ajuns, miercuri, la Iasi, unde va discuta cu omologul sau din Republica Moldova, Niculae Timofti. Seful statului a aterizat a aterizat pe aeroportul iesean cu un elicopter, in jurul o.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )