Libnet.ro
UNICEF

07:00

Basescu: Ponta si Antonescu sunt politicieni necopti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu: Ponta si Antonescu sunt politicieni necopti

Presedintele Traian Basescu a declarat astazi, la un post de televiziune, ca Victor Ponta si Crin Antonescu sunt politicieni necopti, care nu au sentimentul responsabilitatii pentru tara, el adaugand ca Executivul functioneaza cu masuri care incalca constitutia. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu: Ponta guverneaza neconstitutional si face abuz de putere.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la B1TV, ca Ponta guverneaza neconstitutional si face abuz de putere. Citeste si: Basescu: Ponta guverneaza neconstitutional. Ma gandesc sa fac plangere penala impotriva lui Ponta Guvernul functioneaza cu masuri care incalca Constitutia: trei ministri care si-au depus demisia. Ponta are Monitorul Oficial in mana si nu publica demisiile. El crede ca si Guvernul functioneaza ca si doctoratele, prin plagiat, prin falsuril. Face o mare greseala .

Basescu: Ponta guverneaza neconstitutional. ...

Traian Basescu: Ponta este parte a sistemului corupt. Nu este departe ziua cand voi face plangere penala pentru coruptie si pentru abuz in serviciu. Am cerut deja unui grup de juristi sa vedem daca un astfel de premier poate raspunde in fata legii. Nu am alte informatii decat cele publice. Sunt abuzuri legislative, abuzuri prin care isi serveste clientela politica prin acordarea de terenuri. Guvernul functioneaza cu masuri care incalca Constitutia Guvernul functioneaza cu masuri care .

Se linistesc apele in coalitie? Prima intalnire intre Ponta, Antonescu si Iohannis

Liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu, impreuna cu reprezentanti ai conducerilor PSD si PNL, se vor intalni la ora 13. 00, cel mai probabil la Biroul presedintelui Senatului, au declarat surse din PSD si PNL, scrie Mediafax .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )