Libnet.ro
UNICEF

01:06

Basescu a promulgat legea care prevede achizitia de avioane multirol

Hotnews Hotnews,
 Basescu a promulgat legea care prevede achizitia de avioane multirol

Presedintele Traian Basescu a promulgat joi legea care prevede achizitia de avioane multirol, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele a mai promulgat joi Legea pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului privind infiintarea Oficiului National pentru Jocuri de Noroc, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Basescu a promulgat legea care prevede achizitia de avioane multirol.

Presedintele Traian Basescu a promulgat, joi, legea care prevede achizitia de avioane multirol, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, informeaza Agerpres. Citeste si Camera Deputatilor a adoptat Legea privind achizitia avioanelor multirol Presedintele a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru realizarea capabilitatii operationale aeriene cuprinse in Faza 1 a Etapei de tranzitie initiala a Conceptiei de realizare graduala a capabilitatii de aparare aeriana in cadrul .

Basescu a trimis spre reexaminare legea care prevede validarea referendumului cu participare de cel putin 30%

Presedintele Traian Basescu a trimis joi Parlamentului spre reexaminare legea care prevede validarea referendumului cu participare de cel putin 30% si cu cvorum al voturilor valabil exprimate de cel putin 25%, motivand ca in aceasta forma nu se asigura o reprezentativitate suficienta. Stire in curs de actualizare.

Basescu a semnat reexaminarea legii care prevede validarea referendumului cu participare de cel putin 30%

Presedintele tarii noastre, Traian Basescu, a semnat astazi cererea de reexaminare a Legii pentru modificarea si completarea legii privind organizarea si desfasurarea referendumului, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

Conservatorii ii cer IMPERATIV lui Traian Basescu decorarea alpinistilor care au salvat ...

Parlamentarii conservatori au formulat o solicitare publica presedintelui Romaniei sa ii decoreze pe alpinistii muntenegreni care au ajuns primii in prapastia unde s-a prabusit autocarul romanesc. Statul roman are datoria de onoare sa recompenseze gestul eroic al alpinistilor din Muntenegru care au salvat vietile romanilor implicati in cumplitul accident din 23 iunie 2013, considera Grupul Parlamentar al Partidului Conservator din Camera Deputatilor, potrivit unui comunicat remis Romania .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )