Libnet.ro
UNICEF

14:01

Basescu a semnat decrete pentru 2999 de magistrati. ...

România Liberă România Liberă,
Basescu a semnat decrete pentru 2999 de magistrati. ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca in ultima perioada politicul a exercitat presiuni asupra justitiei. Poate inainte de a intra pentru prima data in sala de judecata, cititi raportul CE despre functionarea justitiei in Romania. Cand veti observa ca politicul va exercita presiuni asupra justitiei, reactionati. Sustineti oricand legi care protejeaza drepturile omului, dar nu acceptati legi care favorizeaza infractorul si prin care statul sa nu mai poata lupta impotriva traficului . continuă pe România Liberă

Presedintele Traian Basescu va primi o delegatie comuna a FMI, CE si BM

Presedintele Traian Basescu va primi, duminica, la Cotroceni, de la ora 18. 00, delegatia comuna a Fondului Monetar International, a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale. De asemenea, presedintele participa,.

Presedintele Traian Basescu se intalneste, din nou, cu delegatia FMI, CE si BM

Presedintele Traian Basescu primeste astazi, de la ora 18,00, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International FMI), Comisiei Europene CE) si Bancii Mondiale BM), anunta Administratia Prezidentiala.

Ponta: Este evident ca presedintele Traian Basescu nu are curajul sa il demita pe Opris

Liderii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, au sustinut o declaratie de presa comuna, in care au discutat despre refuzul presedintelui Traian Basescu de a-l demite pe seful STSdar si despre alegerile.

VIDEO Basescu, dupa CSAT: STS poate depista doar telefoane fixe.Directorul Opris nu este om politic si nu poate fi schimbat ca sa dea bine

Presedintele Traian Basescu declarat, la scurt timp dupa incheierea sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii in cadrul careia s-a discutat despre accidentul aviatic din Muntii Apuseni, ca seful STS nu va fi demis, intrucat institutia pe care o conduce nu putea localiza aeronava prabusita.

VIDEO Basescu: STS poate depista doar telefoane fixe. Opris nu poate fi schimbat ca sa dea bine

Presedintele Traian Basesca declarat, la scurt timp dupa incheierea sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii in cadrul careia s-a discutat despre accidentul aviatic din Muntii Apuseni, ca seful STS nu va fi demis, intrucat institutia pe care o conduce nu putea localiza aeronava prabusita.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )