Libnet.ro
UNICEF

07:30

Basescu sustine ca Laura Kovesi ar putea decide retinerea nepoteilor lui, spre gloria ei

România Liberă România Liberă,
Basescu sustine ca Laura Kovesi ar putea decide retinerea nepoteilor lui, spre gloria ei

Traian Basescu a raspuns, pe Facebook, celor care i-au reprosat criticile aduse Codrutei Kovesi, pe care-i numeste, ironic, deontologi . continuă pe România Liberă

Un ONG sustine ca Laura Kovesi e vinovata pentru 11 situatii de plagiat si cere sa i se retraga titlul de doctor

Asociatia Grupul pentru Reforma si Alternativa Universitara GRAUR), cu sediul la Cluj-Napoca, a anuntat ca a transmis catre institutiile abilitate o solicitare de realizarea a unei anchete in cazul Codrutei Kovesi.

Traian Basescu confirma: Codruta Kovesi, apropiata de Sebastian Ghita

Dupa ce premierul Victor Ponta a lansat in spatiul public informatii potrivit carora Laura Codruta Kovesi s-ar cunoaste de multa vreme cu Sebastian Ghita, a fost si randul lui Traian.

Basescu: Povestile despre Kovesi trebuie sa primeasca raspuns ferm; sper ca Ghita sa fie incoronat cu titlul de mincinos

Traian Basescu a afirmat, sambata, pe Facebook, ca speculatiile legate de raportul privind lucrarea de doctorat al Codrutei Kovesi si de relatiile dintre Sebastian Ghita si actualul procuror-sef al DNA trebuie sa primeasca un raspuns ferm, fostul presedinte exprimandu-si speranta ca la sfarsit Ghita sa fie incoronat cu titlul de mincinos.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )