Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu confirma: Codruta Kovesi, apropiata de Sebastian Ghita

B1 B1,
Traian Basescu confirma: Codruta Kovesi, apropiata de Sebastian Ghita

Dupa ce premierul Victor Ponta a lansat in spatiul public informatii potrivit carora Laura Codruta Kovesi s-ar cunoaste de multa vreme cu Sebastian Ghita, a fost si randul lui Traian. continuă pe B1

Ponta: Am cunoscut-o pe sefa DNA, Codruta Kovesi, la podgoria lui Sebastian Ghita, in 2011

Fostul premier Victor Ponta arunca in aer explicatia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, despre prietenia cu Sebastian Ghita. intr-un interviu acordat Alessandrei Stoicescu, la emisiunea QA,.

Ponta: Am cunoscut-o pe sefa DNA, Codruta Kovesi, la podgoria lui Sebastian Ghita, in 2011. Reactia politicianului

Fostul premier Victor Ponta arunca in aer explicatia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, despre prietenia cu Sebastian Ghita. intr-un interviu acordat Alessandrei Stoicescu, la emisiunea QA,.

Victor Ponta a dat-o de gol pe Laura Codruta Kovesi: Cum i-a surprins fostul premier pe sefa DNA si Sebastian Ghita

Fostul premier Victor Ponta face lumina in relatia dintre sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, si Sebastian Ghita. Potrivit stiripesurse. ro, Ponta i-ar fi surprins pe cei doi.

Lovitura pentru Laura Codruta Kovesi! Profesorii universitari confirma plagiatul

Dupa autodenuntul lui Sebastian Ghita, Laura Codruta Kovesi mai primeste o lovitura. Asociatia Grupul pentru Reforma si Alternativa Universitara GRAUR), din Cluj Napoca, confirma plagiatul sefei.

Basescu: Povestile despre Kovesi trebuie sa primeasca raspuns ferm; sper ca Ghita sa fie incoronat cu titlul de mincinos

Traian Basescu a afirmat, sambata, pe Facebook, ca speculatiile legate de raportul privind lucrarea de doctorat al Codrutei Kovesi si de relatiile dintre Sebastian Ghita si actualul procuror-sef al DNA trebuie sa primeasca un raspuns ferm, fostul presedinte exprimandu-si speranta ca la sfarsit Ghita sa fie incoronat cu titlul de mincinos.

Sefa DNA, Codruta Kovesi: Nu am fost, nu sunt si nu voi fi prietena cu inculpatul Ghita Sebastian

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sustine ca nu va intra in politica dupa ce i se va termina mandatul la DNA si ca nu are niciun fel de relatii cu Sebastian Ghita sau Vasile Blaga. Despre Ghita, sefa DNA spune ca este trimis in judecata in doua dosare, este cercetat in alte anchete sub control judiciar si a cerut arestarea lui. DIICOT face o ancheta impotriva unui grup organizat, constituit impotriva DNA, a mai aratat Kovesi.

indrumatorul tezei de doctorat a Laurei Codruta Kovesi, reactie dupa denuntul lui Sebastian Ghita

Scandalul momentului ii are in centrul atentiei pe Sebastian Ghita, cel care a facut un autodenunt, si pe procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi. Deputatul o acuza pe Kovesi ca teza sa de.

Laura Codruta Kovesi: Nu am fost, nu sunt si nu voi fi prietena cu inculpatul Sebastian Ghita

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat in interviul pentru Europa FM ca nu se cunoaste cu Sebastian Ghita, asa cum deputatul sustinea atunci cand a vorbit despre teza de doctorat a sefei DNA.

Sebastian Ghita relanseaza o problema ingropata oficial in 2012: Laura Codruta Kovesi, acuzata iar de plagiat. Cine minte?

Membrii Consiliului National de Etica, dar si fostul ministru al Educatiei de la acea vreme, Ecaterina Andronescu, se indoiesc de capacitatea lui Sebastian Ghita in 2012 un simplu afacerist, iar astazi urmarit penal in mai multe dosare de a falsifica un raport pe baza caruia sefa DNA, Codruta Kovesi, a primit verdict de neplagiat in teza sa de doctorat.

Ghita, la Parchet: Ceea ce incerc eu sa fac nu e impotriva Laurei Codruta Kovesi, de altfel aceasta plangere nu o vizeaza, e in legatura cu mine

Sebastian Ghita este audiat, joi, la Parchetul General in legatura cu autodenuntul depus in ceea ce priveste teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi. Parlamentarul a explicat jrnalistilor ca procurorii Parchetului arata ca orice cetatean, chiar si Laura Codruta Kovesi, poate fi investigat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )