Libnet.ro
UNICEF

16:30

Basescu a trimis la Guvern un decret de decorare a lui Marcel Opris. Surse: Ponta refuza sa il contrasemneze

B1 B1,
Basescu a trimis la Guvern un decret de decorare a lui Marcel Opris. Surse: Ponta refuza sa il contrasemneze

Presedintele Traian Basescu a trimis prim-ministrului Victor Ponta si un decret de decorare a sefului Serviciului Roman de Telecomunicatii, Marcel Opris. Premierul va refuza sa il contrasemneze, ca si in caz. continuă pe B1

Basescu a trimis la Guvern un decret de decorare a lui Marcel Opris, Ponta refuza contrasemnarea

Presedintele Traian Basescu a trimis prim-ministrului Victor Ponta si un decret de decorare a sefului Serviciului Roman de Telecomunicatii, Marcel Opris, pe care premierul va refuza, de asemenea, sa il contrasemneze, ca si in cazul conducerii ICR, au declarat agentiei Mediafax surse guvernamentale.

Basescu a trimis la Guvern un decret de decorare a lui Marcel Opris. Ponta refuza sa il contrasemneze

Presedintele Traian Basescu a trimis prim-ministrului Victor Ponta si un decret de decorare a sefului Serviciului Roman de Telecomunicatii, Marcel Opris. Premierul va refuza sa il contrasemneze, ca si in caz.

Ponta refuza sa semneze decretul de decorare a lui Marcel Opris pe care l-a primit de la Basescu

Presedintele Traian Basescu a trimis prim-ministrului Victor Ponta si un decret de decorare a sefului Serviciului Roman de Telecomunicatii, Marcel Opris, pe care premierul va refuza, de asemenea, sa il contrasemneze.

Surse: Ponta a refuzat sa contrasemneze si decorarea sefului STS Marcel Opris

Presedintele Traian Basescu a mai trimis prim-ministrului Victor Ponta si un decret de decorare a sefului Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris, pe care premierul va refuza, de asemenea, sa il contrasemneze, ca si in cazul conducerii ICR, au declarat agentiei Mediafax surse guvernamentale.

Victor Ponta refuza decorarea sefului STS, Marcel Opris

Presedintele Traian Basscu a trimis prim-ministrului Victor Ponta un decret de decorare a sefului Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris. Premierul va refuza sa contrasemneze decretul de decorare, ca.

Victor Ponta: Cunosc si respect Constitutia. Nu aveam de ce sa il invit pe Traian Basescu la Guvern

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, ca respecta si cunoaste Constitutia si nu a avut niciun motiv sa il invite pe presedintele Traian Basescu la Guvern, tinand cont ca nici in sedinta de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )