Libnet.ro
UNICEF

14:00

Victor Ponta refuza decorarea sefului STS, Marcel Opris

Antena3 Antena3,
Victor Ponta refuza decorarea sefului STS, Marcel Opris

Presedintele Traian Basscu a trimis prim-ministrului Victor Ponta un decret de decorare a sefului Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris. Premierul va refuza sa contrasemneze decretul de decorare, ca. continuă pe Antena3

Surse: Ponta a refuzat sa contrasemneze si decorarea sefului STS Marcel Opris

Presedintele Traian Basescu a mai trimis prim-ministrului Victor Ponta si un decret de decorare a sefului Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris, pe care premierul va refuza, de asemenea, sa il contrasemneze, ca si in cazul conducerii ICR, au declarat agentiei Mediafax surse guvernamentale.

Basescu a trimis la Guvern un decret de decorare a lui Marcel Opris. Surse: Ponta refuza sa il contrasemneze

Presedintele Traian Basescu a trimis prim-ministrului Victor Ponta si un decret de decorare a sefului Serviciului Roman de Telecomunicatii, Marcel Opris. Premierul va refuza sa il contrasemneze, ca si in caz.

Basescu a trimis la Guvern un decret de decorare a lui Marcel Opris. Ponta refuza sa il contrasemneze

Presedintele Traian Basescu a trimis prim-ministrului Victor Ponta si un decret de decorare a sefului Serviciului Roman de Telecomunicatii, Marcel Opris. Premierul va refuza sa il contrasemneze, ca si in caz.

Basescu a trimis la Guvern un decret de decorare a lui Marcel Opris, Ponta refuza contrasemnarea

Presedintele Traian Basescu a trimis prim-ministrului Victor Ponta si un decret de decorare a sefului Serviciului Roman de Telecomunicatii, Marcel Opris, pe care premierul va refuza, de asemenea, sa il contrasemneze, ca si in cazul conducerii ICR, au declarat agentiei Mediafax surse guvernamentale.

Ponta refuza sa semneze decretul de decorare a lui Marcel Opris pe care l-a primit de la Basescu

Presedintele Traian Basescu a trimis prim-ministrului Victor Ponta si un decret de decorare a sefului Serviciului Roman de Telecomunicatii, Marcel Opris, pe care premierul va refuza, de asemenea, sa il contrasemneze.

VIDEO Cum motiveaza Victor Ponta refuzul decorarii lui Patapievici si Mihaies: Indivizi care au deturnat bani publici si care exprima pozitii anti-romanesti, chiar fasciste

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri ca a refuzat decorarea lui Horia Roman Patapievici si Mircea Mihaies pentru ca au exprimat opinii anti-romanesti, chiar fasciste. Reamintim ca presedintele Traian Basescu a propus decorarea fostilor sefi ai Institutului Cultural Roman ICR), dar premierul Ponta a refuzat sa contrasemneze decretul de decorare, fara a-si motiva insa refuzul. Ca urmare, presedintele Basescu a sesizat Curtea Constitutionala asupra unui posibil conflict juridic intre Administratia Prezidentiala si Guvern. Acuzele de fascism si nazism sint des utilizate in ultimele luni in retorica oficialilor Federatiei Ruse atunci cind se refera la Ucraina.

Odata cu Horia-Roman Patapievici, premierul Victor Ponta ii exileaza din cultura romana pe Mihai Eminescu, I.L. Caragiale, Octavian Goga si Emil Cioran

Motivul pentru care prim-ministrul Victor Ponta a refuzat sa contrasemneze decretele de decorare emise recent de presedintele Traian Basescu a fost clar exprimat de catre acesta. Este vorba, a spus premierul, de persoane care au facut deseori declaratii si au exprimat opinii anti-romanesti. Suntem inclinati sa credem ca, daca ar fi fost pus in situatia de a contrasemna decorarea lui Eminescu, Caragiale, Goga ori Cioran, dl Victor Ponta, indignat de urmatoarele declaratii si opinii anti-romanesti ale acestora, ar fi scris la fel de nervos NU: Mihai Eminescu: Dar domnilor! Mi-e rusine sa fiu roman! Dar ce fel de roman? Roman care vrea a-si fi insusit monopolul, privilegiul patriotismului si-a nationalitatei - asa roman de parada mi-e rusine sa fiu. Opere, vol. IX, p. Citeste reactiile lui Vlad Zografi, Ioan Stanomir, Radu Vancu, Vladimir Tismaneanu la declaratiile lui Victor Ponta privitoare la Horia-Roman Patapievici si Mircea Mihaies.

Traian Basescu l-a reclamat pe Victor Ponta la CCR pentru ca refuza sa semneze decretele unor decoratii

Presedintele Traian Basescu a facut o sesizare la CCR impotriva premieruluiVictor Ponta. Seful statului a depus marti o plangere cu privire la faptul ca Victor Ponta a refuzat sa contrasemneze decretul.

PMP depune plangere penala impotriva lui Ponta si a sefului Corpului de control al premierului

PMP va depune marti la Parchetul ICCJ o plangere penala impotriva premierului Victor Ponta si a sefului Corpului de control al primului ministru Ion Lazar, in care ii acuza pe acestia de savarsirea.

Victor Ponta, huiduit la Certeze. Traian Basescu: Nu am sa transmit niciodata mesaje prin Ponta

Presedintele Romaniei nu a transmis niciun mesaj prin premierul Victor Ponta la Certeze, asa cum a afirmat acesta. Precizarile sefului statului vin dupa declaratiile premierului de acolo. Traian Basescu a tinut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )