Libnet.ro
UNICEF

18:30

Basescu, in vizita de lucru in Germania.

România Liberă România Liberă,
Basescu, in vizita de lucru in Germania.

Presedintele Traian Basescu face, vineri, o vizita de lucru in Germania, unde se intalneste cu presedintele Joachim Gauck si cu Hans-Gert Pottering, informeaza Administratia Prezidentiala. Pe agenda presedintelui se afla, de la ora 11. 00 conferinta federala de presa cu jurnalistii acreditati la Parlamentului german. De asemenea, seful statului roman va avea o intalnire cu Hans-Gert Pottering, fost presedinte al Parlamentului European la ora 14. 45 ora Romaniei). La ora 18. 45 ora . continuă pe România Liberă

Traian Basescu efectueaza o vizita de lucru in Germania, unde se va intalni cu presedintele Joachim Gauck

Presedintele Traian Basescu efectueaza vineri o vizita de lucru in Germania, informeaa Administratia Prezidentiala. Pe agenda vizitei se numara participarea la o conferinta federala de presa cu jurnalistii acreditati la Bundestag, o intalnire cu fostul presedinte al Parlamentului European Hans-Gert Pottering si o intalnire cu presedintele Germaniei Joachim Gauck.

Traian Basescu, in vizita de lucru in Germania: Presedintele se va intalni cu omologul sau, Joachim Gauck

Presedintele Romaniei Traian Basescu efectueaza o vizita de lucru, vineri, in Germania, ocazie cu care se va intalni si cu omologul sau, Joachim Gauck si cu Hans-Gert Pottering, fost presedinte al.

Presedintele Traian Basescu RENUNTA la opt consilieri de la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele si deciziile de eliberare din functie pentru consilierii prezidentiali Sebastian Lazaroiu, Daniel Funeriu, Virgil Paunescu, Adrian Radulescu si Gabriel.

Presedintele Traian Basescu si omologul sau german, Joachim Gauck, au avut o intrevedere la Munchen unde au discutat despre riscurile de securitate din Republica Moldova generate de abordarile separatiste

Traian Basescu, s-a intalnit vineri, la Munchen cu presedintele Germaniei, Joachim Gauck, cu ocazia vizitei de lucru pe care o efectueaza. Cei doi sefi de stat au discutat despre modul in care in cele doua state a fost gestionata problematica privind condamnarea comunismului si au fost asigurate reparatiile morale pentru victimele persecutiilor totalitare, informeaza site-ul presidency. ro.

Care este legatura dintre Gruia Stoica si presedintele Traian Basescu

Doua firme patronate de Gruia Stoica apar pe lista companiilor care au sponsorizat campania prezidentiala a lui Traian Basescu din 2009. Potrivit unor informatii din Monitorul Oficial, este vorba despre.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )