Libnet.ro
UNICEF

10:00

Basescu: Voi solicita finantare europeana pentru proiectul Cluj Innovation City, va fi o prioritate

B1 B1,
Basescu: Voi solicita finantare europeana pentru proiectul Cluj Innovation City, va fi o prioritate

Proiectele de la Cluj-Napoca vor ajunge pe masa presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. Anuntul a fost facut de presedintele Traian Basescu ce urmeaza sa aiba o intrevedere cu Barosoo, iar. continuă pe B1

VIDEO Traian Basescu: Voi solicita finantare europeana pentru proiectul Cluj Innovation City. Va fi o prioritate

Presedintele Traian Basescu va solicita acordarea unei finantari europene pentru proiectul Cluj Innovation City, pe care il va prezenta, vineri, presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, si care va constitui o prioritate a sa pana la sfarsitul mandatului, transmite Mediafax.

Basescu: Voi solicita finantare europeana pentru proiectul Cluj Innovation City, va fi o prioritate (VIDEO)

Proiectele de la Cluj-Napoca vor ajunge pe masa presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. Anuntul a fost facut de presedintele Traian Basescu ce urmeaza sa aiba o intrevedere cu Barosoo, iar.

Sangele artificial creat la Cluj, pe masa lui Barrosso. Traian Basescu: Voi solicita finantare europeana pentru proiectul Cluj Innovation City

Presedintele Traian Basescu va solicita acordarea unei finantari europene pentru proiectul Cluj Innovation City, pe care il va prezenta, vineri, presedintelui Comisiei Europene, Manuel Barroso, si care va constitui o prioritate a sa pana la sfarsitul mandatului.

Sova: Voi solicita Corpului de control al Guvernului sa verifice contractele de deszapezire din ianuarie

Dan Sova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, a declarat ca va cere Corpului de Control al Guvernului sa faca un control pe contractele de deszapezire incheiate in luna ianuarie 2014, transmit surse din presa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )