Libnet.ro
UNICEF

14:00

Bastanul Ionelas Carpaci, albit de DNA intr-un dosar care viza o afacere cu aur in valoare de un milion de euro

Adevărul Adevărul,
Bastanul Ionelas Carpaci, albit de DNA intr-un dosar care viza o afacere cu aur in valoare de un milion de euro

Cercetat intr-un dosar DNA care viza restituirea unei cantitati de 27 de kilograme de aur, Ionelas Carpaci si concubina sa, Mirela Stanca, au fost declarati nevinovati, procurorii stabilind ca fapta nu exista. Decizia este din 2014, dar a fost facuta publica acum, la solicitarea Adevarul. continuă pe Adevărul

Ioana Basescu si Elena Udrea ar fi fost audiate de DNA intr-un dosar ce ar viza finantarea campaniei electorale din 2009 (VIDEO)

Avocatul Vasile Plesa a precizat ca audierile pe care le efectueaza DNA joi sunt in legatura cu fapte privind finantarea campaniei electorale din 2009. Acesta a mai afirmat ca Gheorghe Nastasia, fost.

Ioana Basescu audiata la DNA intr-un dosar penal: Fostul presedinte acuza miercuri seara ca exista un grup de procurori care se va ocupa de arestarea unuia dintre copiii sai (VIDEO)

UPDATE: Conform unor surse neoficiale, Ioana Basescu ar fi suspecta de complicitate la spalare de bani si complicitate la abuz in serviciu. Ioana Basescu, suspecta de complicitate la spalare de.

Ioana Basescu, sub control judiciar pentru instigare la spalare de bani intr-un dosar referitor la campania electorala pentru prezidentialele din 2009: Fiica fostului presedinte ar fi folosit banii pentru o excursie in Cuba

Ioana Basescu, fiica fostului presedinte Traian Basescu, si fostul ministru Elena Udrea au fost plasate sub control judiciar pentru 60 de zile de procurorii DNA intr-un dosar care vizeaza plati nelegale din.

Deputatul Ioan Oltean, audiat de procurorii DNA Oradea intr-un dosar de coruptie

Deputatul liberal Ioan Oltean a ajuns in fata procurorilor DNA Oradea. El este audiat intr-un dosar privind fapte de coruptie, dosar in care este anchetat si deputatul Mircea Man, fostul presedinte al Consiliului Judetean Maramures.

Liderul PNL Vasile Blaga, audiat la DNA intr-un dosar legat de un accident usor

Vasile Blaga, copresedintele PNL,a fost luni dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA). La iesire, el a precizat ca a fost audiat in calitate de martor intr-un dosar penal legat de un accident usor ce a avut loc la inceputul lunii.

EXCLUSIV Tatal unei proprietare de sclavi de la Berevoesti s-a spanzurat de frica sa nu fie retinut de politisti intr-un dosar de distrugere prin incendiere

Ion Onica 54 de ani), barbatul care a fost gasit spanzurat luni seara in comuna argeseana Berevoesti, nu era sclav, asa cum s-a vehiculat initial. Surse judiciare au confirmat in exclusivitate pentru Adevarul ca barbatul era tatal uneia dintre proprietarele de sclavi Cerasela Onica. Acesta era cercetat intr-un dosar de distrugere prin incendiere a unei stane si s-a spanzurat cu o noapte inainte sa fie adus la audieri.

Domne, Blaga e intr-o faza a la gaga, intr-o situatie jenanta. Radu Banciu: Cum sa vii sa minti intr-o chestie in care stiai ca minciuna dureaza 5 minute? La DNA a fost intr-un dosar de coruptie, nu e vorba de niciun accident rutier (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de luni seara despre declaratiile mincinoase pe care copresedintele PNL Vasile Blaga le-a facut la iesirea de la DNA. Blaga a sustinut ca a fost audiat ca martor.

Vasile Blaga a fost chemat la DNA: Copresedintele PNL va fi audiat ca martor intr-un dosar deschis dupa un accident rutier (VIDEO)

UPDATE: La iesirea de la DNA, Vasile Blaga a precizat ca este vorba despre un dosar penal deschis ca urmare a unui accident rutier in care a fost implicata masina sa. Acesta a declarat ca nu se afla la volan.

VIDEO Deputatul liberal Mircea Man, fostul presedinte al CJ Maramures, inculpat intr-un dosar instrumentat de procurorii DNA Oradea

Deputatul PNL Mircea Man, fostul presedinte al Consiliului Judetean Maramures, a ajuns in fata procurorilor DNA Oradea, care i-au adus la cunostinta calitatea de inculpat. El a fost insotit de avocatul sau, Ioan Blajan, decanul Baroului Maramures.

Seful IPJ Bihor audiat la DNA Oradea intr-un dosar de coruptie: Procurorii au suspiciuni privind solicitari de beneficii materiale pentru rezolvarea anumitor dosare penale (VIDEO)

Chestorul Liviu Popa, sef al Inspectoratului de Politie Bihor, a fost audiat marti, timp de 20 de minute, la sediul DNA Oradea. Aceste audieri vin dupa ce procurorii DNA au efectuat luni mai multe 3 perchezitii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )