Libnet.ro
UNICEF

16:30

Deputatul Ioan Oltean, audiat de procurorii DNA Oradea intr-un dosar de coruptie

Adevărul Adevărul,
Deputatul Ioan Oltean, audiat de procurorii DNA Oradea intr-un dosar de coruptie

Deputatul liberal Ioan Oltean a ajuns in fata procurorilor DNA Oradea. El este audiat intr-un dosar privind fapte de coruptie, dosar in care este anchetat si deputatul Mircea Man, fostul presedinte al Consiliului Judetean Maramures. continuă pe Adevărul

Seful IPJ Bihor audiat la DNA Oradea intr-un dosar de coruptie: Procurorii au suspiciuni privind solicitari de beneficii materiale pentru rezolvarea anumitor dosare penale (VIDEO)

Chestorul Liviu Popa, sef al Inspectoratului de Politie Bihor, a fost audiat marti, timp de 20 de minute, la sediul DNA Oradea. Aceste audieri vin dupa ce procurorii DNA au efectuat luni mai multe 3 perchezitii.

VIDEO Deputatul liberal Mircea Man, fostul presedinte al CJ Maramures, inculpat intr-un dosar instrumentat de procurorii DNA Oradea

Deputatul PNL Mircea Man, fostul presedinte al Consiliului Judetean Maramures, a ajuns in fata procurorilor DNA Oradea, care i-au adus la cunostinta calitatea de inculpat. El a fost insotit de avocatul sau, Ioan Blajan, decanul Baroului Maramures.

Seful IPJ Bihor, audiat la DNA Oradea pentru luare de mita

Seful IPJ Bihor, Liviu Popa, suspectat de infractiuni de coruptie, intre care si luare de mita, este audiat, marti, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) Oradea. Procurorii anticoruptie audiaza si alti sefi de politie din structurile locale subordonate lui Popa. intre acestia s-ar afla si seful Politiei Beius Indrei Remus.

Deputatul Mircea Man a fost audiat marti la DNA Oradea (VIDEO)

Deputatul Mircea Man a fost chemat la DNA Oradea pentru a fi audiat de procurori, informeaza B1 TV. Pentru moment nu se cunoaste nici cauza in care a fost citat si nici calitatea. Fostul presedinte al.

Senatorul liberal Gavrila Ghilea, fost prefect al judetului Bihor, audiat la DNA Oradea

Senatorul PNL Gavrila Ghilea, fost prefect al judetului Bihor, se afla miercuri dimineata, 21 septembrie, in fata procurorilor DNA Oradea. Potrivit declaratiei pe care a facut-o la intrarea in sediul institutiei, acesta a fost citat ca martor.

Ioan Becali, audiat la DNA in dosarul lucrarilor stiintifice scrise de detinuti

Eliberat din inchisoare in urma cu doar cateva zile, fostul impresar Ioan Becali s-a prezentat, miercuri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat de procurori in dosarul lucrarilor stiintifice scrise de detinuti.

Mircea Man, fostul presedinte al CJ Maramures, chemat la DNA Oradea pentru declaratii. Politicianul este urmarit penal (VIDEO)

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Maramures, Mircea Man, este la DNA Oradea unde a fost citat sa se prezinte azi. El da declaratii in calitate de inculpat.

Seful IPJ Bihor, chestorul Liviu Popa, audiat la DNA Oradea

Seful IPJ Bihor, chestorul Liviu Popa, a fost audiat marti dimineata la DNA Oradea, timp de 20 de minute. Alaturi de acesta, la DNA s-au prezentat seful Politiei Beius si mai multi sefi de post din zona.

Cum sunt hartuiti procurorii DNA care ancheteaza marile dosare de coruptie

Unul dintre cei mai vechi procurori de la DNA este cercetata disciplinar la CSM dupa ce a dezvaluit deturnarile ilegale de fonduri de la Doi si-un sfert. Florentina Mirica l-a trimis in judecata pe fostul vicepremier Gabriel Oprea, si il ancheteaza, in prezent, pe fostul ministru de Interne, Petre Toba.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )