Libnet.ro
UNICEF

18:00

Seful IPJ Bihor, audiat la DNA Oradea pentru luare de mita

România Liberă România Liberă,
Seful IPJ Bihor, audiat la DNA Oradea pentru luare de mita

Seful IPJ Bihor, Liviu Popa, suspectat de infractiuni de coruptie, intre care si luare de mita, este audiat, marti, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) Oradea. Procurorii anticoruptie audiaza si alti sefi de politie din structurile locale subordonate lui Popa. intre acestia s-ar afla si seful Politiei Beius Indrei Remus. continuă pe România Liberă

Seful IPJ Bihor audiat la DNA Oradea intr-un dosar de coruptie: Procurorii au suspiciuni privind solicitari de beneficii materiale pentru rezolvarea anumitor dosare penale (VIDEO)

Chestorul Liviu Popa, sef al Inspectoratului de Politie Bihor, a fost audiat marti, timp de 20 de minute, la sediul DNA Oradea. Aceste audieri vin dupa ce procurorii DNA au efectuat luni mai multe 3 perchezitii.

Seful IPJ Bihor, chestorul Liviu Popa, audiat la DNA Oradea

Seful IPJ Bihor, chestorul Liviu Popa, a fost audiat marti dimineata la DNA Oradea, timp de 20 de minute. Alaturi de acesta, la DNA s-au prezentat seful Politiei Beius si mai multi sefi de post din zona.

Perchezitii de amploare la IPJ Bihor. Chestorul Liviu Popa, seful IPJ Bihor, printre cei vizati

Procurorii DNA Oradea au descins in aceasta dimineata la sediul IPJ Bihor pentru perchezitii. Potrivit unor surse, vizat de ancheta ar fi chiar seful Inspectoratului de Politie Judetean Bihor, chestorul Liviu Popa.

Mircea Man, fostul presedinte al CJ Maramures, chemat la DNA Oradea pentru declaratii. Politicianul este urmarit penal (VIDEO)

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Maramures, Mircea Man, este la DNA Oradea unde a fost citat sa se prezinte azi. El da declaratii in calitate de inculpat.

Deputatul Mircea Man a fost audiat marti la DNA Oradea (VIDEO)

Deputatul Mircea Man a fost chemat la DNA Oradea pentru a fi audiat de procurori, informeaza B1 TV. Pentru moment nu se cunoaste nici cauza in care a fost citat si nici calitatea. Fostul presedinte al.

Perchezitii de amploare la IPJ Bihor: Chestorul Liviu Popa, seful institutiei, printre cei vizati de DNA (VIDEO)

Procurorii DNA Oradea au descins in aceasta dimineata la sediul IPJ Bihor pentru perchezitii. Potrivit unor surse, vizat de ancheta ar fi chiar seful Inspectoratului de Politie Judetean Bihor, chestorul.

UPDATE Vasile Blaga, audiat ca martor la DNA. Copresedintele PNL sustine ca este vorba de dosarul accidentului rutier in care a fost implicata masina sa, condusa de chestorul Liviu Popa / Perchezitii la IPJ Bihor

Copresedintele PNL Vasile Blaga a sosit luni dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza Digi24. Acesta a declarat la sosire ca a fost citat ca martor intr-o dosar inregistrat in cursul acestui an pe rolul parchetului anticoruptie. Ora 11. 25 Surse judiciare au declarat pentru HotNews. ro ca dosarul in care a fost audiat Blaga in calitate de martor nu vizeaza accidentul de masina. Ar fi vorba de un dosar de mita la IJP BihorOra 10:49 Perchezitii la IPJ Bihor. Chestorul Liviu Popa, seful Inspectoratului, printre cei vizati Ora 9:31 Vasile Blaga a declarat la plecare de la DNA ca dosarul vizeaza un accident rutier produs in data de 5 septembrie 2016, cand masina lui Vasile Blaga, un BMW din 2001, a fost implicata intr-o tamponare, la volan aflandu-se chestorul Liviu Popa, seful Inspectoratului de Politie al Judetului Bihor.

Seful Politiei Bihor si politisti din subordine, audiati la DNA. Ce atarna de trecutul chestorului Liviu Popa

Maraton de audieri la DNA Oradea. Dupa ce luni, 19 septembrie 2016, procurorii DNA Oradea au efectuat perchezitii la sediul IPJ Bihor si la locuinta chestorului Liviu Popa, seful institutiei, astazi au loc audieri.

Perchezitii DNA la IPJ Bihor. Obligatia profesionala a sefului IPJ: baby-sitter pentru masina lui Blaga

Procurorii anticoruptie efectueaza, luni dimineata, perchezitii la sediul Inspectoratului Judetean de Politie IPJ) Bihor, fiind vizat seful institutiei, Liviu Popa, pentru mai multe infractiuni de coruptie, intre care si luare de mita, conform surselor Rl.

UPDATE Perchezitii la IPJ Bihor. Chestorul Liviu Popa, seful Inspectoratului, printre cei vizati

Procurorii DNA Oradea au descins, luni dimineata, la sediul IPJ Bihor pentru perchezitii intr-un dosar de coruptie. Potrivit unor surse, vizat de ancheta ar fi chiar seful Inspectoratului de Politie Judetean Bihor, chestorul Liviu Popa. Procurorii au efectuat perchezitii in 3 locatii, dintre care doua sunt la sediul unor institutii publice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )