Libnet.ro
UNICEF

18:30

Seful Politiei Bihor si politisti din subordine, audiati la DNA. Ce atarna de trecutul chestorului Liviu Popa

Adevărul Adevărul,
Seful Politiei Bihor si politisti din subordine, audiati la DNA. Ce atarna de trecutul chestorului Liviu Popa

Maraton de audieri la DNA Oradea. Dupa ce luni, 19 septembrie 2016, procurorii DNA Oradea au efectuat perchezitii la sediul IPJ Bihor si la locuinta chestorului Liviu Popa, seful institutiei, astazi au loc audieri. continuă pe Adevărul

Seful IPJ Bihor, audiat la DNA Oradea pentru luare de mita

Seful IPJ Bihor, Liviu Popa, suspectat de infractiuni de coruptie, intre care si luare de mita, este audiat, marti, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) Oradea. Procurorii anticoruptie audiaza si alti sefi de politie din structurile locale subordonate lui Popa. intre acestia s-ar afla si seful Politiei Beius Indrei Remus.

Seful IPJ Bihor, chestorul Liviu Popa, audiat la DNA Oradea

Seful IPJ Bihor, chestorul Liviu Popa, a fost audiat marti dimineata la DNA Oradea, timp de 20 de minute. Alaturi de acesta, la DNA s-au prezentat seful Politiei Beius si mai multi sefi de post din zona.

Seful IPJ Bihor audiat la DNA Oradea intr-un dosar de coruptie: Procurorii au suspiciuni privind solicitari de beneficii materiale pentru rezolvarea anumitor dosare penale (VIDEO)

Chestorul Liviu Popa, sef al Inspectoratului de Politie Bihor, a fost audiat marti, timp de 20 de minute, la sediul DNA Oradea. Aceste audieri vin dupa ce procurorii DNA au efectuat luni mai multe 3 perchezitii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )