Libnet.ro
UNICEF

14:00

Bataie in bar. Doi barbati, implicati intr-un scandal, dupa gratii

Adevărul Adevărul,
Bataie in bar. Doi barbati, implicati intr-un scandal, dupa gratii

Doi barbati, implicati intr-un scandal in urma cu o luna, au ajuns dupa gratii. Politistii i-au retinut pe cei doi suspecti care s-au incaierat intr-un bar din oras si i-au propus pentru arestare preventiva. continuă pe Adevărul

Procesul celor doi barbati care au ucis un soldat la Londra va incepe in noiembrie.

Procesul celor doi barbati acuzati ca au ucis prin injunghiere un soldat in plina strada la Londra a fost fixat la 18 noiembrie, a anuntat justitia vineri, citata de AFP, potrivit Mediafax. Data procesului a fost anuntata in timp ce cei doi suspecti, Michael Adebolajo, in varsta de 28 de ani, si Michael Adebowale, in varsta de 22 de ani, apareau prin videoconferinta in fata tribunalului londonez din Old Bailey, din celula lor din inchisoarea de maxima securitate de la Belmarsh estul .

Doi romani, victime intr-un ATENTAT sinucigas in Afganistan.

UPDATE: Romanul disparut in timpul atentatului din aceasta dimineata de la Kabul a murit, a confirmat Ministerul Afacerilor Externe MAE), intr-un comunicat remis redactiei. In urma finalizarii procedurilor specifice, misiunea diplomatica a Romaniei la Kabul a confirmat oficial decesul cetateanului roman, dat disparut in urma atentatului. Cel de-al doilea cetatean roman este ranit si se afla, in continuare, sub ingrijire medicala, starea de sanatate fiind stabila, precizeaza MAE in .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )