Libnet.ro
UNICEF

12:00

BATAIE intre suporteri pe Arena Nationala

Antena3 Antena3,
BATAIE intre suporteri pe Arena Nationala

30 - Doi jandarmi au fost raniti in ciocnirile cu fanii romani. Din cate se pare, este vorba de un grup de suporteri stelisti care incercau sa ajunga la suporterii maghiari. in momentul in care. continuă pe Antena3

Meci crucial Romania-Ungaria. Bataie intre suporteri in Centrul vechi.

Cinci suporteri unguri au fost ridicati din Centrul Istoric al Capitalei, in noaptea de joi spre vineri, dupa o altercatie cu un grup de romani, a declarat purtatorul de cuvant al Politie Locale Bucuresti, Razvan Popa, transmite Mediafax. Potrivit lui Razvan Popa, in jurul orei 03. 40 a avut loc o altercatie intre aproximativ 30 de suporteri unguri si un grup de romani, mai putin numeros. In timpul scandalului acestia s-au imbrancit si au aruncat cu sticle. In urma incidentului, cinci .

Bataie intre suporteri in Centrul Vechi. Cinci fani maghiari, retinuti

Cinci suporteri unguri au fost ridicati din Centrul Istoric al Capitalei, in noaptea de joi spre vineri, dupa o altercatie cu un grup de romani, a declarat purtatorul de cuvant al Politie Locale Bucuresti, Razvan Popa.

FOTO. Meciul Ungaria-Romania: Imagini INEDITE de pe Arena Nationala.

Suporterii echipelor Romaniei si Ungariei au inceput sa intre pe Arena Nationala. Va prezentam imagini inedite trimise de suporterii romani.

Bataie intre jandarmi si suporterii maghiari la Arena Nationala. Fanii veniti din Ungaria au produs incidente toata ziua

15 - Incidentele au continuat si la Arena Nationala. SE pare ca fanii maghiari au incercat sa ajunga in zona suporterilor romani, iar jandarmii au intervenit inca o data in forta, in tentativa.

Bucurestiul sub asediu: Incidente violente intre suporteri si jandarmi in Pantelimon.

UPDATE Jandarmeria Capitalei anunta ca suporterii carea i-au atacat pe jandarmi in cartierul Pantelimon erau romani, potrivit Mediafax. Un grup de aproximativ 400 suporteri romani, se indrepta spre zona destinata suporterilor unguri. Pentru a se evita intalnirea celor doua grupuri, jandarmii le-au comunicat fanilor romani sa isi schimbe traseul, moment in care acestia au devenit violenti si au inceput sa arunce cu pietre, o parte a acestora lovind autoturisme parcate in zona. Fortele de .

Gazonul de pe Arena Nationala arata impecabil inainte de Romania-Ungaria: E mai bun decat cel de pe Wembley. Mai e nevoie insa de 1 milion de euro pentru a rezista pe termen lung

Romania - Ungaria / Inaugurata in urma cu doi ani, Arena Nationala a avut permanent un calcai al lui Ahile: gazonul. Covorul verde trebuia inlocuit o data la cateva luni, insa acum Primaria sustine ca a rezolvat problema.

Gazonul de pe Arena Nationala arata impecabil inainte de Romania-Ungaria: E mai bun decat cel de pe Wembley

Romania - Ungaria / Inaugurata in urma cu doi ani, Arena Nationala a avut permanent un calcai al lui Ahile: gazonul. Covorul verde trebuia inlocuit o data la cateva luni, insa acum Primaria sustine ca a rezolvat problema.

Trafic rutier restrictionat vineri in zona stadionului Arena Nationala pentru meciul de fotbal Romania-Ungaria

Traficul rutier va fi restrictionat vineri pe mai multe strazi din zona stadionului Arena Nationala pentru meciul de fotbal dintre echipele nationale ale Romaniei si Ungariei, informeaza miercuri Brigada Rutiera Bucuresti printr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

FOTO Gazonul de pe Arena Nationala a fost inlocuit si arata impecabil

Gazonul de pe Arena Nationala a fost schimbat dupa meciul pe care Steaua l-a jucat cu Legia Varsovia in turul play-off-ului Ligii Campionilor. Cu trei zile inainte de dubla cu Ungaria si Turcia, covorul verde se prezinta impecabil.

Incidente violente intre suporterii maghiari, jandarmi si presa in centrul Capitalei si pe ...

Doua grupuri de suporteri romani s-au batut in peluza, la Arena Nationala, inainte de inceperea meciului Romania - Ungaria, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, potrivit Mediafax. ---- Suporterii unguri de la peluza dinspre strada Pierre de Coubertain a Arenei Nationale au incercat sa treaca de cordonul de securitate si sa patrunda la Tribuna 1, fortele de ordine fiind nevoite sa intervina, cu aproximativ o ora inainte de meciul Romania-Ungaria, din preliminariile CM-2014, .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )