Libnet.ro
UNICEF

15:00

Bataie in trafic, pe o strada din Navodari. Un barbat a fost injunghiat

România Liberă România Liberă,
Bataie in trafic, pe o strada din Navodari. Un barbat a fost injunghiat

O sicanare in trafic s-a terminat rau pentru unul dintre soferii implicati. Doi conducatori auto s-au luat la cearta, s-au depasit, iar in final au ajuns sa se accidenteze, pe o strada din statiunea Navodaro. Dupa tamponare, barbatii au coborat din masini si s-au luat la bataie. continuă pe România Liberă

Un barbat a fost injunghiat de un sofer cu care s-a sicanat in trafic

Un sofer a fost injunghiat de un conducator auto cu care s-a sicanat in trafic. Dupa ce l-a urmarit cu masina si l-a bagat intr-un copac, agresorul a coborat, l-a snopit in bataie pe sofer, apoi l-a.

Un minor din Satu Mare a fost injunghiat in spate de prietenul cel mai bun

Un adolescent de 16 ani din comuna Calinesti Oas, judetul Satu Mare a fost injunghiat cu un cutit in zona omoplatului stang de un amic de-al sau, tot minor. Cazul a fost sesizat politistilor prin apel la 112 de catre mama baiatului ranit.

Fiul sefului Politiei Locale Vaslui a fost injunghiat in centrul orasului

Fiul lui Sorin Catana, seful Politiei Locale Vaslui, in varsta de 17 ani, a fost injunghiat in parcarea Consiliului Judetean, de un barbat cautat de politistii. Incidentul a avut loc in noaptea de duminica.

Barbat injunghiat in urma unei sicanari in trafic, la Navodari

Scandal in trafic, pe o strada din Navodari. Doi soferi s-au luat la cearta, s-au depasit, iar in final au ajuns sa se accidenteze. Dupa tamponare, barbatii au coborat din masini si s-au luat la bataie.

Sala Polivalenta din Cluj a fost finalizata. Investitie de 70 milioane lei

Sala Polivalenta din Cluj, cea mai moderna de la ora actuala din Romania, a fost finalizata, investitia totala ridincandu-se la 70 milioane lei. Constructia va fi inaugurata pe 31 octombrie, atunci cand va avea loc un concert sustinut de artistul James Blunt.

UPDATE. Explozia din blocul din Suceava a fost provocata INTENTIONAT

UPDATE:Explozia de duminica dimineata urmata de un incendiu, intr-o garsoniera dintr-un bloc de locuinte din municipiul Suceava, a fost provocata intentionat, au stabilit specialistii Inspectoratului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )