Libnet.ro
UNICEF

20:00

Batalia pentru Romania. Ce pregatesc cei din PDL pentru campania electorala?

Antena3 Antena3,
Batalia pentru Romania. Ce pregatesc cei din PDL pentru campania electorala?

Radu Tudor a dezbatut in emisiunea Punctul de intalnire despre situatia politica din Romania si efectul campaniei pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Ce pregatesc cei din PDL impreuna cu Basescu. continuă pe Antena3

19.00 - 21.00 - BATALIA PENTRU ROMANIA. ANALIZA CAMPANIEI ELECTORALE

Adrian Vasilescu (BNR): O inflatie de 5% este mica pentru Romania

Adrian Vasilescu, consilierul Guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei BNR), considera ca inflatia de 5% prezentata in raportul trimestrial al BNR este mica pentru Romania. Practic 5% pe an este o.

ANM: Va fi o iarna normala pentru Romania, inclusiv cu viscol, ger si ninsori abundente

Anul acesta va fi o iarna fireasca pentru Romania, incluzand fenomene extreme, cum ar fi ninsori abundente, viscole si ger, temperaturile putand ajunge in zonele joase si in jurul valorii de - 20 de grade noaptea, potrivit specialistilor Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

De ce realegerea lui Obama este o veste PROASTA pentru Romania.

Realegerea previzibila a presedintelui american, Barack Obama, este o veste proasta pentru America, este o veste proasta pentru lume in general si este o veste proasta pentru Romania in particular, in pofida productiilor encomiastice ale filoamericanilor de duminica pe care le puteti citi/auzi zilele acestea. Doi ani de campanie electorala neintrerupta, cateva mii de miliarde de dolari datorie la bugetul federal si sase miliarde de dolari aruncati pe 1. 000 de clipuri electorale mai tarziu .

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. Dambovita: Florin Popescu, NASUL din PDL.

Florin Popescu este candidat din partea ARD pentru un loc in Camera Deputatilor in judetul Dambovita. Citeste si: ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul DAMBOVITA CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! Acuzatii in presa Florin Popescu, supranumit deputatul OG 7, este in atentia DNA pentru afaceri dubioase cu statul si .

Acord de principiu pentru unificarea grupurilor opozitiei din Siria. Rebelii se angajeaza sa conlucreze pentru caderea regimului lui Bashar Al-Assad si sa nu accepte negocieri cu puterea

Opozitia siriana a ajuns la un acord de principiu pentru unificarea diferitelor formatiuni, anunta mai multi participanti la reuniunea desfasurata la Doha, in Qatar, citati de AFP. Potrivit termenilor acordului, membrii opozitiei siriene convin sa conlucreze pentru caderea regimului si a tuturor simbolurilor si stalpilor de sustinere a regimului lui Bashar Al-Assad, si pentru demontarea organelor sale de securitate, urmarindu-i pe toti cei care au fost implicati in crime impotriva sirienilor si se angajeaza sa nu intre in dialog sau negocieri cu puterea.

Erik de Vrijer: Crestere economica modesta pentru Romania si in 2013.

Seful delegatiei FMI Erik de Vrijer a opinat, in intrevederea cu presedintele Basescu, ca Romania va avea o crestere economica modesta si in 2013 chiar si pe fondul unei recolte agricole mai bune, tinand insa cont de dificultatile la absorbtia fondurilor europene si amanarea reformelor structurale, potrivit Mediafax. Stiti ca cresterea economica anul acesta este cel mai probabil moderata, mai mica decat anul trecut, de asemenea si din cauza secetei din agricultura. Privind mai departe, ni .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )