Libnet.ro
UNICEF

22:00

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. Dambovita: Florin Popescu, NASUL din PDL.

România Liberă România Liberă,
CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. Dambovita: Florin Popescu, NASUL din PDL.

Florin Popescu este candidat din partea ARD pentru un loc in Camera Deputatilor in judetul Dambovita. Citeste si: ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul DAMBOVITA CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! Acuzatii in presa Florin Popescu, supranumit deputatul OG 7, este in atentia DNA pentru afaceri dubioase cu statul si . continuă pe România Liberă

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. Alba: Stefan Bardan, acuzat de ABUZ in SERVICIU.

Fostul prefect de Alba Stefan Bardan candideaza din partea ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Pedelistul se va bate pentru un mandat de senator in judetul Alba. Vezi CV-ul lui Stefan Bardan Citeste si: CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul ALBA CRITICI SI CONTROVERSE - .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Deputatul PNL Teodor Atanasiu candideaza din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Atanasiu se va bate pentru un mandat de senator in judetul Alba. Vezi CV-ul lui Teodor Atanasiu Citeste si: CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul ALBA CRITICI SI CONTROVERSE - Teodor .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. Alba: Radu Coclici si SCANDALUL GRADELOR din MApN.

Deputatul PSD Radu Coclici candideaza din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Radu Coclici se va lupta pentru un nou mandat de deputat in judetul Alba. Vezi CV-ul lui Radu Coclici Citeste si: CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul ALBA CRITICI SI CONTROVERSE - .

CANDIDATII USL LA ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Candidatii USL la alegerile parlamentare din Caras-Severin pentru un loc de deputat, in legislatura 2012-2016, sunt Ioan Benga si Ion Mocioalca din partea PSD, Aurel Tocut si Valentin Rusu din partea PSD si Ion Tabugan, din partea UNPR. Social-democratul Ioan Benga, profesor de meserie, nu a mai ocupat un loc de deputat in Parlamentul Romaniei si a avut parte de o numire cu surprize la alegerile parlamentare. Initial, la sedinta Organizatiei Judetene Judetene a PSD Caras Severin pentru .

CANDIDATII USL LA ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Candidatii USL la alegerile parlamentare din Caras-Severin pentru un loc de deputat, in legislatura 2012-2016, sunt Ioan Benga si Ion Mocioalca din partea PSD, Aurel Tocut si Valentin Rusu din partea PSD si Ion Tabugan, din partea UNPR. De numele proaspatului deputat PNL a trecut de la PDL la liberali odata cu Sorin Frunzaverde, in luna aprilie) Valentin Rusu se leaga votul la doua maini in Parlament. Supranumit Deputatul Butoane, Rusu a fost filmat de jurnalistii de la Gandul .

CANDIDATII USL LA ALEGERILE PARLAMENTARE. Caras-Severin: Ioan Tabugan si scandalul padurilor.

Candidatii USL la alegerile parlamentare din Caras-Severin pentru un loc de deputat, in legislatura 2012-2016, sunt Ioan Benga si Ion Mocioalca din partea PSD, Aurel Tocut si Valentin Rusu din partea PSD si Ion Tabugan, din partea UNPR. Ion Tabugan nu se afla la primul mandat in Parlamentul Romaniei, el ocupand un fotoliu de deputat in legislatura 2008-2012. El a migrat din PNL in 2009, a fost independent pana in 2011, iar, din septembrie 2011, face parte din UNPR. Citeste aici profilul .

CANDIDATI ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. Dolj: Ileana Serban, mamica escrocheriilor.

Ileana Serban candideaza in Dolj din partea ARD pentru un loc in Camera Deputatilor. Citeste si: ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul DOLJ CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! CRITICI SI CONTROVERSE Despre Ileana Serban, numita de presa doljeana mami, s-a scris ca este o experta in incheierea afacerilor cu .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. Ilfov: Eduard Hellvig si concertul lui Lady Gaga.

Ministrul Turismului, Eduard Hellvig, este candidat al USL pentru un loc in Camera Deputatilor, in judetul Ilfov. Vezi CV-ul lui Eduard Hellvig Citeste ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din ILFOV! CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! CRITICI SI CONTROVERSE - In vara anului 2012, Eduard Hellvig a fost implicat in scandalul legat .

CANDIDATI USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Nicolae Vasilescu este candidat din partea USL pentru un loc in Camera Deputatilor in judetul Dolj. Citeste si: ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul DOLJ CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! Seful Departamentului Legislativ al Camerei Deputatilor, Nicolae Vasilescu, a fost trimis in judecata, in luna martie 2012, de DNA, .

Alegerile parlamentare, monitorizate de OSCE. Europarlamentar PPE: Suntem ingrijorati si speram ca alegerile sa fie facute corect

Alesii europeni isi exprima ingrijorarea privind posibilele derapaje ale democratiei din Romania. Supravegherea alegerilor parlamentare de catre experti OSCE ridica semne de intrebare in ceea ce priveste.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )