Libnet.ro
UNICEF

00:08

Alegerile parlamentare, monitorizate de OSCE. Europarlamentar PPE: Suntem ingrijorati si speram ca alegerile sa fie facute corect

B1 B1,
Alegerile parlamentare, monitorizate de OSCE. Europarlamentar PPE: Suntem ingrijorati si speram ca alegerile sa fie facute corect

Alesii europeni isi exprima ingrijorarea privind posibilele derapaje ale democratiei din Romania. Supravegherea alegerilor parlamentare de catre experti OSCE ridica semne de intrebare in ceea ce priveste. continuă pe B1

CANDIDATII USL LA ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Candidatii USL la alegerile parlamentare din Caras-Severin pentru un loc de deputat, in legislatura 2012-2016, sunt Ioan Benga si Ion Mocioalca din partea PSD, Aurel Tocut si Valentin Rusu din partea PSD si Ion Tabugan, din partea UNPR. Social-democratul Ioan Benga, profesor de meserie, nu a mai ocupat un loc de deputat in Parlamentul Romaniei si a avut parte de o numire cu surprize la alegerile parlamentare. Initial, la sedinta Organizatiei Judetene Judetene a PSD Caras Severin pentru .

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Fostul secretar de stat in Ministerul Muncii Nicolae Ivaschescu candideaza din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Ivaschescu se va bate pentru un mandat de senator in Bucuresti, in Colegiul 11 din Sectorul 6 al Capitalei. Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012 - BUCURESTI. Vezi LISTA COMPLETA a .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Pesedistul Ion Mihailescu candideaza din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Mihailescu se va bate pentru un mandat de deputat in BUcuresti, in Colegiul 28 din Sectorul 6 al Capitalei. Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012 - BUCURESTI. Vezi LISTA COMPLETA a candidatilor USL si ARD din .

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Fostul director general al Metrorex, Gheorghe Udriste, candideaza din partea ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Udriste se va bate cu Gigi Becali pentru un mandat de deputat in Bucuresti, in Colegiul 25 din Sectorul 6 al Capitalei. Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012 - BUCURESTI. Vezi LISTA COMPLETA a .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Europarlamentarul si omul de afaceri Gigi Becali candideaza la alegerile parlamentare din 9 decembrie din partea USL. Becali se va lupta pentru un mandat de deputat in Bucuresti, in Colegiul 25 din Sectorul 6 al Capitalei. Vezi CV-ul lui Gigi Becali Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012 - BUCURESTI. Vezi LISTA .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. Bucuresti: Florian Popa, rectorul INCOMPATIBIL.

Deputatul Florian Popa, fostul rector al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, candideaza din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Popa se va bate pentru un mandat de senator in Bucuresti, in Colegiul 10 din Sectorul 5. Vezi CV-ul lui Florian Popa Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI .

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Maria Mota, fostul presedinte al Agentiei Nationale pentru Egalitate de Sanse intre Femei si Barbati, candideaza din partea ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Pedelista se va va bate pentru un mandat de deputat in Bucuresti, in Colegiul 5 din Sectorul 2 al Capitalei. Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012 .

CANDIDATII USL LA ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Candidatii USL la alegerile parlamentare din Caras-Severin pentru un loc de deputat, in legislatura 2012-2016, sunt Ioan Benga si Ion Mocioalca din partea PSD, Aurel Tocut si Valentin Rusu din partea PSD si Ion Tabugan, din partea UNPR. De numele proaspatului deputat PNL a trecut de la PDL la liberali odata cu Sorin Frunzaverde, in luna aprilie) Valentin Rusu se leaga votul la doua maini in Parlament. Supranumit Deputatul Butoane, Rusu a fost filmat de jurnalistii de la Gandul .

CANDIDATII USL LA ALEGERILE PARLAMENTARE. Caras-Severin: Ioan Tabugan si scandalul padurilor.

Candidatii USL la alegerile parlamentare din Caras-Severin pentru un loc de deputat, in legislatura 2012-2016, sunt Ioan Benga si Ion Mocioalca din partea PSD, Aurel Tocut si Valentin Rusu din partea PSD si Ion Tabugan, din partea UNPR. Ion Tabugan nu se afla la primul mandat in Parlamentul Romaniei, el ocupand un fotoliu de deputat in legislatura 2008-2012. El a migrat din PNL in 2009, a fost independent pana in 2011, iar, din septembrie 2011, face parte din UNPR. Citeste aici profilul .

Videanu va fi desemnat premier, daca ARD va castiga alegerile parlamentare

Adriean Videanu ar putea fi desemnat premier al Romaniei, daca Alianta Romania Dreapta ARD) va castiga alegerile parlamentare de luna viitoare. Videanu ar avea un cabinet format din 16 ministere, spune.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )