Libnet.ro
UNICEF

18:00

Baumax isi pregateste retragerea din Europa de Est: in Romania are 15 magazine

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Baumax isi pregateste retragerea din Europa de Est: in Romania are 15 magazine

Retailerul austriac de bricolaj Baumax, care detine 15 magazine in Romania, analizeaza retragerea din Europa de Est, din cauza pierderilor masive inregistrate de companie, potrivit ziarului austriac Die Presse, preluat de Novinite. continuă pe Wall-Street Ro

Retailerul de bricolaj Baumax, care are 15 magazine in Romania, isi pregateste retragerea din Europa de Est din cauza pierderilor si a datoriilor imense

Grupul austriac Baumax, care detine 15 magazine in Romania, analizeaza retragerea din Europa de Est, din cauza pierderilor masive inregistrate de companie, potrivit ziarului austriac Die Presse, preluat de Novinite.

Baumax s-ar putea retrage din Europa de Est

Lantul austriac de bricolaj Baumax, care detine 15 magazine in tara noastra, analizeaza retragerea din Europa de Est, din cauza pierderilor masive inregistrate de companie, in special in Romania, fondatorul motivand ca extinderea pe pietele din Europa de Est nu s-a justificat, potrivit ziarului austriac Die Presse.

bauMax renunta la Europa de Est, din cauza pierderilor masive inregistrate in Romania si Turcia

Lantul de magazine de bricolaj bauMax, prezent si pe piata din Romania, ia in discutie retragerea din Europa de Est, a anuntat publicatia austriaca Die Presse, transmite Novinite preluat de Agerpres. In 2012, pierderile grupului bauMax s-au dublat pana la 126 milioane de euro.

Tamara Buciuceanu se retrage din cariera: Eu mi-am facut datoria!

Una din cele mai iubite si respectate actrite din Romania, Tamara Buciuceanu isi pregateste retragerea din cariera de sase decenii. Este bine sa lasam locul celor tineri. Eu miam facut datoria, a declarat artista.

Presiunea noilor reglementari bancare din Europa va genera miscari pe piata autohtona

Presiunea noilor reglementari bancare din Europa va genera miscari pe piata de profil din Romania, este de parere Razvan Nan, senior manager, banking advisory KPMG, care anticipeaza ca anul acesta vom asista la schimbari importante in actionariatul institutiilor de credit din tara noastra.

Liderul popularilor europeni confirma ca PNL isi pregateste trecerea la PPE

Prezent in Romania, liderul PPE, Joseph Daul, a lasat de inteles ca intre liderii PPE si PNL au existat cateva contacte si se asteapta doar un demers oficial al liberalilor din Romania pentru a trece la grupul Popularilor. Trecerea PNL la grupul Popularilor Europeni ar fi o adevarata lovitura in Europa. Socialistii si Popularii sunt despartiti de doar 7 mandate, pe cele mai recente sondaje de opinie la nivel european, iar o trecere a PNL la PPE ar da toate calculele peste cap, comenteaza Stiripesurse. ro.

Alcoa isi reduce productia din Brazilia

Alcoa Inc. , cel mai mare producator de aluminiu din SUA, isi va reduce capacitatea la doua topitorii din Brazilia, care au devenit necompetitive in conditiile in care pretul metalului a scazut, iar costurile societatii au sporit.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )