Libnet.ro
UNICEF

18:00

BBC anticipeaza respingerea independentei Scotiei

România Liberă România Liberă,
BBC anticipeaza respingerea independentei Scotiei

Scotienii ar fi ales sa ramana in componenta Marii Britanii, apreciaza site-ul postului de stiri BBC pe baza rezultatelor partiale disponibile la ora 05. 15 ora Romaniei) potrivit carora 54% dintre votanti au respins independenta in 26 din cele 32 de circumscriptii. continuă pe România Liberă

Spania este foarte bucuroasa de respingerea independentei Scotiei

Spania este foarte bucuroasa de respingerea independentei Scotiei la referendumul de joi, a declarat vineri seful Guvernului spaniol, Mariano Rajoy, care se opune ferm referendumului pe care vor sa il organizeze nationalistii din Catalonia la 9 noiembrie, relateaza AFP.

Spania este foarte bucuroasa de respingerea independentei Scotiei, afirma Rajoy

Spania este foarte bucuroasa de respingerea independentei Scotiei la referendumul de joi, a declarat vineri seful Guvernului spaniol, Mariano Rajoy, care se opune ferm referendumului pe care vor sa il organizeze.

SCOTIA: Producatorii de whisky, multumiti de respingerea independentei la referendum

Producatorii de whisky din Scotia s-au declarat, vineri, multumiti de respingerea independentei Scotiei la referendumul preferand stabilitatea mentinerii in cadrul Regatului Unit. Asociatia profesionala era ingrijorata de iesirea din Uniunea Europeana, chiar si temporara, a unei Scotii independente si de viitorul ajutorului acordat exporturilor de puternica retea diplomatica britanica.

VIDEO 'Flash' Gordon Brown, un artizan-surpriza al victoriei impotriva independentei Scotiei, printr-un discurs stralucitor, sustinut cu o zi inaintea referendumului

Gordon Brown a parasit Downing Street in 2010 cu un record de nepopularitate. Considerat decisiv in ultimele ore ale campaniei de respingere a independentei Scotiei, fostul premier laburist apare acum ca un salvator al natiunii, scrie AFP.

Cum s-ar putea numi Regatul Unit in cazul independentei Scotiei

Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord UK) isi va pastra cel mai probabil denumirea in cazul in care Scotia va obtine independenta la referendumul de joi, dar o serie de alternative au fost prezentate pentru situatia in care regatul ar trebui sa-si schimbe numele, noteaza BBC.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )