Libnet.ro
UNICEF

17:00

BBC: Formarea unui nou stat indian ar urma sa fie anuntata marti

Adevărul Adevărul,
BBC: Formarea unui nou stat indian ar urma sa fie anuntata marti

Partidul Congresului, aflat la guvernare in India, ar urma sa-si anunte sprijinul pentru formarea unui nou stat in regiunea Telangana din statul Andhra Pradesh sudul Indiei), informeaza presa locala citata de BBC. continuă pe Adevărul

Harta lumii va fi schimbata. Va aparea un nou STAT ce are o populatie de 40 de MILIOANE de locuitori

Partidul Congresului, aflat la guvernare in India, ar urma sa-si anunte sprijinul pentru formarea unui nou stat in regiunea Telangana din statul Andhra Pradesh, in sudul tarii, potrivit informatiilor aparute.

Ministrul italian al Imigratiei, victima unui nou atac cu banane

Ministrul Imigratiei Cecile Kyenge, primul ministru de culoare din istoria Italiei, a fost tinta unui nou act rasist, o persoana neidentificata aruncand in ea cu banane in timpul unui miting, gest care a generat indignare in randul clasei politice si pe retelele de socializare, relateaza AFP.

Ministrul Imigratiei din Italia, tinta unui nou act rasist

Ministrul Imigratiei din Italia, Cecile Kyenge, a fost tinta unui nou act rasist, o persoana neidentificata aruncand in ea cu banane in timpul unui miting.

Ministrul Imigratiei din Italia, victima unui nou atac rasist

Ministrul Imigratiei Cecile Kyenge, primul ministru de culoare din istoria Italiei, a fost tinta unui nou act rasist, o persoana neidentificata aruncand in ea cu banane in timpul unui miting, gest care a generat.

Un stat nou ar putea fi format in India

Partidul Congresului, aflat la guvernare in India, ar urma sa-si anunte sprijinul pentru formarea unui nou stat in regiunea Telangana din statul Andhra Pradesh, in sudul tarii, potrivit informatiilor aparute in mass-media, informeaza BBC News.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )