Libnet.ro
UNICEF

10:30

BBC: Romanii sunt sfatuiti sa nu mai pupe icoanele din cauza coronavirusului

Antena3 Antena3,
BBC: Romanii sunt sfatuiti sa nu mai pupe icoanele din cauza coronavirusului

Presa straina vorbeste de masurile disperate luate de romani. BBC sustine ca Biserica Ortodoxa din Romania i-a sfatuit pe credinciosi sa nu mai pupe icoanele din biserica pentru a evita transmiterea coronavirusului. continuă pe Antena3

Romanii dau iama in supermarket, din cauza coronavirus! Ce produse sunt cele mai cautate mai ceva ca de sarbatori

Cetatenii romani au golit magazinele in ultimele zile. Din cauza infectiilor cu Covid-19 aparute in Italia recent, stocurile noastre au inceput sa scada. Directorul AMRCR face o declaratie in acest caz. Romanii dau iama in supermarket, din cauza coronavirus! Directorul executiv al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania, George Badescu, face un anunt in privinta .

Cel mai destept caine din lume s-a dus singur la politie: de ce a luat decizia neobisnuita

Foarte multi oameni au teribil de multa incredere in animalele de companie pe care le-au dresat de-a lungul anilor. Chiar si asa, gestul unui caine care a calcat intr-o sectie de politie este imposibil de inteles. Indiferent ce parere ai despre cainele tau sau cel al unui prieten, toti sunt surprinzator de destepti. Nu sunt .

Al cincilea cel mai mare vas din lume, blocat pe mare cu chiar mai multi pasageri decat Diamond Princess. Care a fost motivul (VIDEO)

Un numar de 4. 500 de pasageri aflati pe al cincilea cel mai mare vas din lume, MSC Meraviglia, sunt verificati de autoritatile mexicane, pentru a stabili daca vor putea debarca, asta dupa ce anterior i se.

Sunt periculoase produsele care vin din China? Anuntul oficial de la Ministerul Sanatatii

E cunoscut ca piata romaneasca este invadata de produse Made in China, lucru care a exasperat pe multi. De aceasta data, sentimentul este unul de ingrijorare, dat fiind contextul panicii de coronavirus. intrebarea care se ridica este: sunt periculoase produsele care vin din China? Anuntul facut de Ministerul Sanatatii. Sunt periculoase produsele care vin din .

Pretul petrolului, la cel mai mic nivel din 2016 incoace din cauza coronavirusului CIVD-19. Ce tari ar putea fi afectate de aceasta evolutie

Pretul petrolului a ajuns, vineri, la cel mai mic nivel din primavara anului 2016 incoace pe fondul epidemiei de coronavirus COVID-19, un baril West Texas Intermediate WTI) fiind cotat la putin peste 45 de.

Pretul petrolului, la cel mai mic nivel din 2016 incoace din cauza coronavirusului COVID-19. Ce tari ar putea fi afectate de aceasta evolutie

Pretul petrolului a ajuns, vineri, la cel mai mic nivel din primavara anului 2016 incoace pe fondul epidemiei de coronavirus COVID-19, un baril West Texas Intermediate WTI) fiind cotat la putin peste 45 de.

Indicele Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere din istorie pe fondul temerilor cauzate de coronavirus

Actiunile din SUA au inregistrat noi scaderi, joi, in timp ce Covid-19 continua sa se raspandeasca in zeci de tari. Indicele SP 500 a avut partea de cea mai neagra zi din 18 august, 2011, iar analistii anticipeaza ca bursele vor avea cea mai grea saptamana de la criza financiara.

DUPA CE, IN 2019, A INREGISTRAT CELE MAI BUNE REZULTATE DIN ISTORIA SA DE 200 ANI Wienerberger va propune cresterea dividendelor cu 20%

Grupul Wienerberger a inregistrat, anul trecut, cele mai bune rezultate din istoria sa de 200 ani, arata un comunicat de presa. Acesta arata ca veniturile la nivel de grup au crescut cu 5% pana la nivelul record de 3,5 miliarde euro. EBITDA, in conditii similare, a crescut semnificativ, cu 24%, pana la 587 milioane de euro. Cu o crestere EBITDA de 38%, pana la 610 milioane de euro, Wienerberger a depasit tinta de 600 milioane de euro stabilita pentru 2020.

Ce sa nu mananci sub nicio forma in Postul Pastelui. Este cel mai greu post din an

Postul Pastelui incepe azi, iar credinciosii isi scot deja cartile cu bucate fara mancaruri de dulce, asa cum se spune in popor. Ce sa nu mananci sub nicio forma in timpul celui mai aprig post din an? Ce sa nu mananci in Postul Pastelui? Azi incepe cel mai aprig post pentru credinciosi de pe tot .

Problema cu care s-a confruntat Oana Turcu. A fost drama celor mai frumosi ani din viata ei

Celebra vedeta Antena Star, Oana Turcu dupa ce a trecut printr-o transformare spectaculoasa, reusind sa slabeasca peste 10 kilograme, in aproximativ trei luni, acum a decis sa faca marturisiri despre o anume perioada din viata ei. Problema cu care s-a confruntat Oana Turcu intr-un articol, publicat pe blogul personal, Oana Turcu povesteste de un anume .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )