Libnet.ro
UNICEF

08:30

BCE a mentinut dobanda de politica monetara in zona euro la minimul record

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BCE a mentinut dobanda de politica monetara in zona euro la minimul record

BCE a mentinut dobanda de politica monetara in zona euro la nivelul minim record de 0,15%, decizia fiind anticipata de analistii economici consultati de Bloomberg. continuă pe Wall-Street Ro

Dobanda de politica monetara a fost REDUSA de BNR

BNR a redus luni dobanda cheie cu 0,25 puncte procentuale, de la 3,5% la 3,25% pe an, si a mentinut ratele rezervelor minime obligatorii la 16% pentru pasivele in valuta si la 12% pentru lei. in sedinta din 4.

Isarescu: BNR este pregatita sa apropie dobanzile in piata de rata de politica monetara

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat, miercuri, ca Banca Nationala este pregatita sa apropie dobanzile interbancare de rata dobanzii de politica monetara, in ciuda incertitudinilor privind fluxile internationale de capital, pentru ca bancile au nevoie de stabilitatea dobanzilor pentru a relua creditarea, chiar daca se va reflecta in curs, informeaza Mediafax.

BNR a redus rata dobanzii de politica monetara la 3,25% pe an

Consiliul de Administratie CA) al Bancii Nationale a Romaniei BNR) a hotarat, in sedinta de astazi, reducerea ratei dobanzii de politica monetara de la 3,5% la 3,25% pe an, incepand cu data de 5 august 2014, marimea indicatorului nemaifiind schimbata din 5 februarie.

Mugur Isarescu: Vom intra in zona euro cand o autostrada va trece Carpatii. Bucurestiul, tras in jos de Las Fierbinti

Romania va putea intra in zona euro abia dupa ce o autostrada va trecei Carapatii, pentru a permite si dezvoltarea altor zone decat cele cateva enclave unde s-au concentrat investitiile straine. Bucurestiul este pregatit sa treaca la euro, dar este.

Mugur Isarescu: Vom intra in zona euro cand o autostrada va trece Carpatii.N-ai cum sa dezvolti alte zone daca treci pe serpentine prin Carpati

Romania va putea intra in zona euro abia dupa ce o autostrada va trece Muntii Carapati, pentru a permite si dezvoltarea altor zone decat cateva enclave unde s-au concentrat investitiile straine, Bucurestiul fiind pregatit sa treaca la euro, dar este tras in jos de Las Fierbinti, a declarat Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Isarescu: Vom intra in zona euro cand o autostrada va trece Carpatii

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat ca Romania va putea intra in zona euro abia dupa ce o autostrada va trece Muntii Carapati, pentru a permite si dezvoltarea altor zone decat cateva enclave unde s-au concentrat investitiile straine, relateaza Mediafax.

Isarescu: Vom intra in zona euro cand o autostrada va trece Carpatii, sa se dezvolte si Las Fierbinti

Romania va putea intra in zona euro abia dupa ce o autostrada va trece Muntii Carpati, pentru a permite si dezvoltarea altor zone decat cateva enclave unde s-au concentrat investitiile straine, spune.

Evolutie sub estimari pentru industria serviciilor din zona euro

Industria serviciilor din zona euro a crescut sub asteptari luna trecuta, evolutie care alimenteaza temerile legate de perspectivele de redresare economica a regiunii.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )