Libnet.ro
UNICEF

14:00

BCE: Tinerii, cei mai afectati de scaderea salariilor din zona euro

România Liberă România Liberă,
BCE: Tinerii, cei mai afectati de scaderea salariilor din zona euro

Tinerii din zona euro sunt cei mai afectati de declinul sau stagnarea salariilor din cauza crizei, arata Banca Centrala Europeana BCE),citata de Mediafax. Astfel, salariile tinerilor au scazut cu procente cuprinse intre 15 si 25%, in doi ani. continuă pe România Liberă

Mitul rromilor care fac cei mai multi copii nu se sustine. Altii sunt campionii

Nu rromii sunt campionii procrearii in Romania. Cei mai multi dintre ei fac doi copii. Nu cincisprezece, nu zece, ci doi. Asa zice Sfantul Recensamant. Dar haideti sa analizam amanuntit acest mit care pana recent, functiona din plin, scrie Dan Popa pe blogul Hymerion. ro. Daca ne uitam la ponderea mamelor cu 10 copii si peste in totalul mamelor de o anumita etnie, rromii sunt pe locul al treilea. Nici in cifre absolute nu sunt campioni. Cifrele complete, pe grupe de varsta si etnie, le aveti si in fisierul atasat. Datele sunt obtinute de la INS.

Seful BCE este ingrijorat de tendinta de scadere a salariilor tinerilor din zona euro

Tinerii din zona euro sunt cei mai afectati de declinul sau stagnarea salariilor din cauza crizei, in Spania si Portugalia avand loc in doi ani, pana in 2012, scaderi de 15%, respectiv de 25% ale castigurilor.

CAMPANIE Generatia pierduta, in cautarea identitatii profesionale. Cei mai multi tineri considera ca singurul avantaj al scolii este diploma de studii

Desi considera ca pentru a fi medic merita sa faci toate sacrificiile necesare, dat fiind faptul ca le asigura prestigiu si respect in acelasi timp, multi dintre tinerii cu varste cuprinse intre 18 - 24 de ani prefera meseriile si considera ca diploma este singurul avantaj cu care raman dupa finalizarea studiilor. Acestia sunt nehotarati in privinta parcursului profesional si se afla in cautarea identitatii profesionale.

Orasul cu cei mai multi spioni: cati agenti sub acoperire lucreaza in Viena

Un studiu realizat de expertii in activitati de spionaj din capitala Austriei, arata ca cel putin 7000 de agenti lucreaza sub acoperire in Viena. Ca tara neutra, Viena a fost un centru al spionajului in timpul Razboiului Rece, scrie The Telegraph. De neegalat ca loc de joaca in timpull Razboiului Rece, Viena s-a dovedit a fi un nou inceput pentru spioni, chiar si dupa prabusirea blocului sovietic.

Sanatatea cei mai multi bani la rectificarea bugetara

Sistemul sanitar este marele castigator in urma rectificarii bugetare din luna august. Astfel, Ministerul Sanatatii si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) vor primi, cumulat, nu mai putin de 655 de milioane de lei, bani care vor fi dati pentru programele nationale, precum cel de neonatologie si cel de HIV/SIDA.

Cei mai multi rusi nu sunt ingrijorati de sanctiunile occidentale, arata rezultatele unui sondaj

Peste 60% dintre rusi nu sunt ingrijorati de sanctiunile americane ti europene impuse tarii lor in contextul situatiei tensionate din Ucraina, arata rezultatele unui sondaj realizat de Centrul independent.

Cei mai buni comedianti sunt asteptati sa se inscrie la Stand up Fest

Cel mai mare festival de comedie din Romania va fi in septembrie la Brasov. Cel mai bun dintre participanti va fi premiat cu 1000 de euro.

Romania, una din cele cinci tari care mai au deschisa ambasada din Libia

Romania este una din cele cinci tari care mai au deschisa ambasada din Tripoli, unde confruntarile intre militii islamiste rivale s-au soldat, potrivit estimarilor, cu circa 200 de morti, in ultimele doua saptamani, scrie ziarul italian Il Messaggero, in editia online, citat de Mediafax.

Director executiv ANM, Elena Mateescu, la RFI: Iulie 2014, pe locul patru in clasamentul celor mai ploioase luni iulie din 1961 pana acum

Luna august va fi una cu precipitatii in general normale in partea de centru si nord a Romaniei si cu o tendinta de deficit in restul regiunilor. In schimb, luna iulie a fost una dintre cele mai ploioase din ultimii 50 de ani. O spune, la RFI, directorul executiv al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), Elena Mateescu.

Rusia a instituit taxe vamale la mai multe produse importate din Republica Moldova

Primul ministru rus Dmitri Medvedev a semnat o hotarare de guvern cu privire la introducerea de taxe vamale la mai multe categorii de produse importate din Republica Moldova, a anun and tat ieri site-ul informa and tiilor juridice oficiale din Rusia, citat de agen and tia de presa Ria Novosti, transmite Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )