Libnet.ro
UNICEF

14:00

Orasul cu cei mai multi spioni: cati agenti sub acoperire lucreaza in Viena

Hotnews Hotnews,
 Orasul cu cei mai multi spioni: cati agenti sub acoperire lucreaza in Viena

Un studiu realizat de expertii in activitati de spionaj din capitala Austriei, arata ca cel putin 7000 de agenti lucreaza sub acoperire in Viena. Ca tara neutra, Viena a fost un centru al spionajului in timpul Razboiului Rece, scrie The Telegraph. De neegalat ca loc de joaca in timpull Razboiului Rece, Viena s-a dovedit a fi un nou inceput pentru spioni, chiar si dupa prabusirea blocului sovietic. continuă pe Hotnews

Mitul rromilor care fac cei mai multi copii nu se sustine. Altii sunt campionii

Nu rromii sunt campionii procrearii in Romania. Cei mai multi dintre ei fac doi copii. Nu cincisprezece, nu zece, ci doi. Asa zice Sfantul Recensamant. Dar haideti sa analizam amanuntit acest mit care pana recent, functiona din plin, scrie Dan Popa pe blogul Hymerion. ro. Daca ne uitam la ponderea mamelor cu 10 copii si peste in totalul mamelor de o anumita etnie, rromii sunt pe locul al treilea. Nici in cifre absolute nu sunt campioni. Cifrele complete, pe grupe de varsta si etnie, le aveti si in fisierul atasat. Datele sunt obtinute de la INS.

Cei mai multi rusi nu sunt ingrijorati de sanctiunile occidentale, arata rezultatele unui sondaj

Peste 60% dintre rusi nu sunt ingrijorati de sanctiunile americane ti europene impuse tarii lor in contextul situatiei tensionate din Ucraina, arata rezultatele unui sondaj realizat de Centrul independent.

CAMPANIE Generatia pierduta, in cautarea identitatii profesionale. Cei mai multi tineri considera ca singurul avantaj al scolii este diploma de studii

Desi considera ca pentru a fi medic merita sa faci toate sacrificiile necesare, dat fiind faptul ca le asigura prestigiu si respect in acelasi timp, multi dintre tinerii cu varste cuprinse intre 18 - 24 de ani prefera meseriile si considera ca diploma este singurul avantaj cu care raman dupa finalizarea studiilor. Acestia sunt nehotarati in privinta parcursului profesional si se afla in cautarea identitatii profesionale.

Sanatatea cei mai multi bani la rectificarea bugetara

Sistemul sanitar este marele castigator in urma rectificarii bugetare din luna august. Astfel, Ministerul Sanatatii si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) vor primi, cumulat, nu mai putin de 655 de milioane de lei, bani care vor fi dati pentru programele nationale, precum cel de neonatologie si cel de HIV/SIDA.

Iata cine a dat cei mai multi bani Republicii Moldova- Romania sau Rusia?

Romania este principalul donator catre Republica Moldova, in timp ce Rusia este practic inexistenta pe aceasta harta, cheltuielile cu trupele ruse ce ocupa regiunea transnistreana neputand fi trecute la donatii facute in beneficiul statului vecin.

Cine a dat cei mai multi bani Republicii Moldova: Romania sau Rusia?

Romania este principalul donator catre Republica Moldova, in timp ce Rusia este, practic inexistenta pe aceasta harta, cheltuielile cu trupele ruse ce ocupa regiunea transnistreana neputand fi trecute la donatii facute in beneficiul statului vecin, scrie Lulea Marius Dorin, presedinte CCIE, membra P. Actiunea 2012, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Barcelona si Real Madrid, cei mai multi bani cheltuiti in perioada de transferuri

Barcelona este lider mondial pana in acest moment, a 34-a zi de mercato) la capitolul bani cheltuiti pentru transferuri, catalanii fiind urmati de Real Madrid. Echipa pregatita de Luis Enrique a cumparat in valoare de 143 de milioane de euro, in timp ce galacticii de 110 milioane de euro, informeaza presa iberica.

Dig rupt la Ghertenis, mai multi oameni sunt evacuati

Dig rupt la Ghertenis, mai multi oameni sunt evacuati in Caras-Severin. Debitele raurilor au crescut de sute de ori. Stire in curs de actualizare.

BCE: Tinerii, cei mai afectati de scaderea salariilor din zona euro

Tinerii din zona euro sunt cei mai afectati de declinul sau stagnarea salariilor din cauza crizei, arata Banca Centrala Europeana BCE),citata de Mediafax. Astfel, salariile tinerilor au scazut cu procente cuprinse intre 15 si 25%, in doi ani.

Ponta vrea amnistierea celor care trebuie sa returneze bani, dupa ce mai multi pensionari s-au sinucis

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi, in sedinta de Guvern, ca Executivul va aproba un act normativ pentru amnistia pensionarilor care trebuie sa returneze statului o parte din banii incasati anterior, pentru a nu se mai ajunge la situatia in care oamenii sa se sinucida, informeaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )