Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dig rupt la Ghertenis, mai multi oameni sunt evacuati

Antena3 Antena3,
Dig rupt la Ghertenis, mai multi oameni sunt evacuati

Dig rupt la Ghertenis, mai multi oameni sunt evacuati in Caras-Severin. Debitele raurilor au crescut de sute de ori. Stire in curs de actualizare. continuă pe Antena3

Mitul rromilor care fac cei mai multi copii nu se sustine. Altii sunt campionii

Nu rromii sunt campionii procrearii in Romania. Cei mai multi dintre ei fac doi copii. Nu cincisprezece, nu zece, ci doi. Asa zice Sfantul Recensamant. Dar haideti sa analizam amanuntit acest mit care pana recent, functiona din plin, scrie Dan Popa pe blogul Hymerion. ro. Daca ne uitam la ponderea mamelor cu 10 copii si peste in totalul mamelor de o anumita etnie, rromii sunt pe locul al treilea. Nici in cifre absolute nu sunt campioni. Cifrele complete, pe grupe de varsta si etnie, le aveti si in fisierul atasat. Datele sunt obtinute de la INS.

Cei mai multi rusi nu sunt ingrijorati de sanctiunile occidentale, arata rezultatele unui sondaj

Peste 60% dintre rusi nu sunt ingrijorati de sanctiunile americane ti europene impuse tarii lor in contextul situatiei tensionate din Ucraina, arata rezultatele unui sondaj realizat de Centrul independent.

Averile se fac in liniste in Germania: sunt printre cei mai bogati oameni ai planetei, dar nu se stie nimic despre viata lor privata

Nimeni nu ii poate acuza pe cei mai bogati oameni din Germania ca isi etaleaza aveile, ba din contra. Karl Albrecht, cofondator al retailerului ALDI, Dieter Schwarz, fondator Lidl, si Susanne Klatten, fiica celui care a pus pe picioare colosul BMW, se numara printre cei mai bogati oameni ai planetei, insa, inainte de toate, printre cei mai discreti. Iar asta pentru ca, in Germania, banii se fac in liniste.

Cod rosu de inundatii in 7 judete. Dig rupt in Caras-Severin. Trei oameni au murit in ultimele zile, luati de viitura. Comandament pentru inundatii la ora 19.00

Viitura a lovit cu putere in Caras Severin. Apa de un metru si jumatate a ajuns in satele Lupac si Goruia si a maturat localitatea Ruschita in numai 10 minute. Un drum judetean a fost inundat, iar politia a.

Cod rosu de inundatii in 7 judete. Dig rupt in Caras-Severin. Trei oameni au murit in ultimele zile, luati de viitura

Viitura a lovit cu putere in Caras Severin. Apa de un metru si jumatate a ajuns in satele Lupac si Goruia si a maturat localitatea Ruschita in numai 10 minute. Un drum judetean a fost inundat, iar politia a.

Ponta vrea amnistierea celor care trebuie sa returneze bani, dupa ce mai multi pensionari s-au sinucis

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi, in sedinta de Guvern, ca Executivul va aproba un act normativ pentru amnistia pensionarilor care trebuie sa returneze statului o parte din banii incasati anterior, pentru a nu se mai ajunge la situatia in care oamenii sa se sinucida, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )