Libnet.ro
UNICEF

01:05

BCE varsa un nou ajutor pentru creditorii din Grecia: fondurile ELA, marite la 70 mld. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BCE varsa un nou ajutor pentru creditorii din Grecia: fondurile ELA, marite la 70 mld. euro

Banca Centrala Europeana BCE) a majorat pentru a treia oara de la inceputul lunii martie fondurile disponibile bancilor elene prin programul de finantare de urgenta ELA emergency liquidity assistance), urcand plafonul cu 400 milioane de euro, la. continuă pe Wall-Street Ro

Doi turisti germani au platit la o primarie din Grecia partea ce le revine din datoria de razboi a Germaniei

Doi turisti germani au platit la o primarie din Grecia partea ce le revine din datoria de razboi a Germaniei. Cuplul german a primit miercuri elogiile presei elene dupa gestul facut la o primarie din Peloponez,.

Pentru 81% din romani, Traviata si Rigoletto sunt mancaruri italienesti

Institutul National pentru Cercetare si Formare Culturala a lansat Barometrul de Consum Cultural 2014, o importanta analiza statistica a modului in care romanii se raporteaza la cultura si cat de importanta este aceasta componenta in viata lor.

Opt romani au fost arestati in Italia pentru furturi din magazine si locuinte

Politistii italieni au arestat opt cetateni de origine romana si un italian, toti fiind suspectati ca au comis mai multe furturi din magazine si locuinte. Cei opt romani si italianul sunt acuzati de.

Banicioiu, despre investitiile necesare pentru echipamentele din spitale

Este nevoie de implicarea autoritatilor locale pentru achizitionarea echipamentelor necesare in spitale, deoarece bugetul general este limitat, a declarat, luni, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, potrivit Mediafax.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )