Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pentru 81% din romani, Traviata si Rigoletto sunt mancaruri italienesti

România Liberă România Liberă,
Pentru 81% din romani, Traviata si Rigoletto sunt mancaruri italienesti

Institutul National pentru Cercetare si Formare Culturala a lansat Barometrul de Consum Cultural 2014, o importanta analiza statistica a modului in care romanii se raporteaza la cultura si cat de importanta este aceasta componenta in viata lor. continuă pe România Liberă

Surse: Grupul Societe Generale, favorit in cursa pentru 26% din Alior-Bank

Societe Generale SA, al doilea mare grup bancar francez, este favorit in cursa pentru preluarea unui pachet de 26% din Alior-Bank Polonia, potrivit unor surse citate de Reuters.

Membrii PSD condamnati in prima instanta pentru coruptie, suspendati din partid

Membrii PSD care sunt condamnati in prima instanta pentru faptele de coruptie vor fi suspendati din partid, conform unei modificari la statut propuse de premierul Victor Ponta, liderul formatiunii.

Orange va investi peste 15 miliarde de euro pana in 2018 pentru imbunatatirea retelei din Europa

Orange va investi peste 15 miliarde de euro pana in 2018 pentru a-si imbunatati reteaua in Europa, in cadrul unui plan strategic pe cinci ani, prin care isi propune sa obtina in trei ani un profit inainte de taxe superior celui din 2014, informeaza Mediafax.

Pronostic sumbru pentru 2050: Jumatate din populatia lumii va fi afectata!

In jurul anului 2050, jumatate din populatia lumii va fi afectata de cel putin o forma de alergie, situatie provocata de modificarile rapide ale mediului si stilului de viata, estimeaza Organizatia.

Ajutoare pentru familiile nevoiase din Vrancea

Asociatia Romanilor din Italia ARI) continua campania de ajutorare a familiilor nevoiase din Vrancea, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

Alerta pentru muncitorii occidentali din Arabia Saudita

Un potential complot privind rapirea unor muncitori occidentali din sectorul petrolier ar putea avea loc in Arabia Saudita, a avertizat Ambasada Statelor Unite, relateaza AP.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )