Libnet.ro
UNICEF

08:00

BCR va acorda IMM-urilor credite de 526 milioane lei cu garantia statului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BCR va acorda IMM-urilor credite de 526 milioane lei cu garantia statului

Banca Comerciala Romana BCR) va acorda intreprinderilor mici si mijlocii IMM) linii de credit pentru capital de lucru in valoare de maximum 5 milioane de lei in cadrul Programului de garantare a creditelor pentru intreprinderile mici si mijlocii. continuă pe Ziarul Bursa

BCR vrea sa dea IMM-urilor credite de 526 milioane lei cu garantia statului

Banca Comerciala Romana BCR) va acorda IMM-urilor linii de credit pentru capital de lucru in valoare de maximum 5 mil. lei in cadrul programului de grantare sustinut de FNGCIMM. Banca are la dispozitie un plafon de garantii de 263 mil. lei.

CEC Bank a acordat credite cu garantii de la stat pentru IMM-uri de 2 milioane lei

CEC Bank a acordat in ultimele doua luni credite de circa doua milioane de lei in cadrul Programului de Garantare a Creditelor pentru intreprinderi Mici si Mijlocii si are in analiza imprumuturi de alte patru milioane lei, plafonul total fiind de peste 520 milioane lei in urmatorii doi ani.

Lichiditate de aproximativ 14 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 14 milioane lei 3,26 milioane euro).

ALTEX Distribution isi majoreaza capitalul social cu 1,5 milioane lei

ALTEX Distribution isi majoreaza capitalul social cu 1,5 milioane lei, in vederea stingerii unor datorii imprumut si penalitati) pe care le are catre ALTEX Romania, potrivit informatiilor publicate in Monitorul Oficial.

Lichiditate de aproximativ 6 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 6 milioane lei 1,41 milioane euro).

INUNDATII. Guvernul aloca 15 milioane lei pentru diguri si materiale pentru case

Guvernul va aloca 15 milioane lei pentru construirea unui dig si alte lucrari hidrotehnice de sistematizare a raurilor Vedea si Teleormanul, proiectul urmand sa fie finalizat pana la sfarsitul lunii august, au anuntat premierul Ponta si vicepremierul Dragnea, aflati in statul Beiu din Teleorman, potrivit Mediafax.

Posta Romana vrea un credit de 52,5 milioane lei

Compania Nationala Posta Romana CNPR) intentioneaza sa contracteze un imprumut bancar de 52,5 milioane de lei, dorind sa prelungeasca facilitatea de credit pe care o are la Banca Milennium, potrivit informatiilor publicate in Monitorul Oficial.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )