Libnet.ro
UNICEF

00:08

BCR raporteaza un profit INFIM in primul trimestru

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BCR raporteaza un profit INFIM in primul trimestru

Banca Comerciala Romana a raportat petru primul trimestru un profit net de un milion lei 0,2 mil. euro), fata de pierderea de 10,2 milioane lei din aceeasi perioada a anului trecut, iar activele institutiei de credit s-au redus cu 6,8% fata de 31. continuă pe Wall-Street Ro

BCR, profit de un milion lei in primul trimestru

Banca Comerciala Romana a inregistrat in primul trimestru un profit net de un milion lei 0,2 mil. euro), fata de pierderea de 10,2 milioane lei din aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat al companiei.

BCR a obtinut un profit net de un milion lei in primul trimestru al acestui an. Rata creditelor neperformante a crescut la peste 30%

Banca Comerciala Romana BCR) a inregistrat in primul trimestru al acestui an un profit net de un milion de lei 200. 000 de euro), fata de pierderea de 10,2 milioane de lei din aceeasi perioada a anului trecut, iar activele institutiei de credit s-au redus cu 6,8% fata de 31 martie 2013, la 65,8 miliarde de lei 14,75 miliarde de euro).

Profitul celei mai mari banci locale: un milion de lei in primul trimestru. Restructurarea businessului i-a redus activele cu 6,8% dar a mentinut-o ca lider de piata

Profitul net al BCR a urcat in primul trimestru al anului la un milion de lei 0,2 milioane EUR), dupa ce in trimestrul I din 2013 avusese o pierdere neta de -10,2 milioane lei -2,3 milioane EUR), au comunicat miercuri oficialii institutiei de credit. BCR a trecut printr-un amplu proces de restructurare care i-a afectat pozitiile bilantiere, banca reducandu-si activele in primele 3 luni cu aproape 7% fata de 31 martie 2013, insa evolutia sistemului bancar in ansamblu a ajutat-o sa-si conserve pozitia de lider de piata dupa active.

Nokia a numit un nou CEO si a anuntat profit pe primul trimestru

Nokia se pregateste pentru un nou inceput dupa ce a iesit din era telefoanelor mobile, cea mai prospera din istoria grupului, alaturi de nou director general si refocusarea afacerilor pe echipamente de infrastructura telecom, raportand.

Erste Group, profit in scadere cu 42% in primul trimestru

Erste Group a raportat pentru primul trimestru un profit net de 103,3 milioane euro, in scadere cu 41,6% comparativ cu perioada similara a anului trecut, in timp ce activele nete au coborat cu 4,36%, la 203,9 miliarde euro, potrivit raportului financiar al bancii.

Wim Bosman, profit in urcare cu 52% in primul trimestru

Compania de logistica si transporturi Wim Bosman Romania , parte a grupului neozeelandez Mainfreight, a inregistrat in primul trimestru un profit in crestere cu 52%, la circa 0,6 milioane euro, datorita numarului mai mare de clienti.

Victor Ponta: Cifrele preliminare indica o crestere economica de 3,2% pentru primul trimestru al acestui an

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni seara, ca potrivit cifrelor preliminare, Romania a inregistrat o crestere economica de 3,% in primul trimestru al anului. Anul acesta, primul trimestru deja cifrele.

Economia Ucrainei s-a contractat in primul trimestru cu 2%, in contextul protestelor si anexarii Crimeei de catre Rusia

Economia Ucrainei a consemnat in primul trimestru o scadere ajustata sezonier de 2%, fata de trimestrul al patrulea al anului trecut, ca urmare a declinului productiei industriale si monedei nationale, grivna,.

Twitter a raportat o pierdere de peste 132 milioane dolari in primul trimestru al anului

Twitter a raportat o pierdere de 132,4 milioane dolari pentru primul trimestru al anului, pe fondul unei incetiniri a cresterii numarului de utilizatori, relateaza Bloomberg. Actiunile Twitter s-au prabusit cu.

Victor Ponta anunta o crestere preliminara a economiei de 3,2% in primul trimestru

Cifrele preliminare indica pentru primul trimestru al acestui an o crestere economica de 3,2%, a anuntat premierul Victor Ponta.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )