Libnet.ro
UNICEF

00:08

Economia Ucrainei s-a contractat in primul trimestru cu 2%, in contextul protestelor si anexarii Crimeei de catre Rusia

B1 B1,
Economia Ucrainei s-a contractat in primul trimestru cu 2%, in contextul protestelor si anexarii Crimeei de catre Rusia

Economia Ucrainei a consemnat in primul trimestru o scadere ajustata sezonier de 2%, fata de trimestrul al patrulea al anului trecut, ca urmare a declinului productiei industriale si monedei nationale, grivna,. continuă pe B1

Victor Ponta: Cifrele preliminare indica o crestere economica de 3,2% pentru primul trimestru al acestui an

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni seara, ca potrivit cifrelor preliminare, Romania a inregistrat o crestere economica de 3,% in primul trimestru al anului. Anul acesta, primul trimestru deja cifrele.

Twitter a raportat o pierdere de peste 132 milioane dolari in primul trimestru al anului

Twitter a raportat o pierdere de 132,4 milioane dolari pentru primul trimestru al anului, pe fondul unei incetiniri a cresterii numarului de utilizatori, relateaza Bloomberg. Actiunile Twitter s-au prabusit cu.

BCR, profit de un milion lei in primul trimestru

Banca Comerciala Romana a inregistrat in primul trimestru un profit net de un milion lei 0,2 mil. euro), fata de pierderea de 10,2 milioane lei din aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat al companiei.

Erste Group, profit in scadere cu 42% in primul trimestru

Erste Group a raportat pentru primul trimestru un profit net de 103,3 milioane euro, in scadere cu 41,6% comparativ cu perioada similara a anului trecut, in timp ce activele nete au coborat cu 4,36%, la 203,9 miliarde euro, potrivit raportului financiar al bancii.

BCR raporteaza un profit INFIM in primul trimestru

Banca Comerciala Romana a raportat petru primul trimestru un profit net de un milion lei 0,2 mil. euro), fata de pierderea de 10,2 milioane lei din aceeasi perioada a anului trecut, iar activele institutiei de credit s-au redus cu 6,8% fata de 31.

Wim Bosman, profit in urcare cu 52% in primul trimestru

Compania de logistica si transporturi Wim Bosman Romania , parte a grupului neozeelandez Mainfreight, a inregistrat in primul trimestru un profit in crestere cu 52%, la circa 0,6 milioane euro, datorita numarului mai mare de clienti.

Victor Ponta anunta o crestere preliminara a economiei de 3,2% in primul trimestru

Cifrele preliminare indica pentru primul trimestru al acestui an o crestere economica de 3,2%, a anuntat premierul Victor Ponta.

Cati bani au adus investitorilor cele mai performante fonduri de investitii romanesti in primul trimestru

Putin peste 5% in trei luni de zile acesta este cel mai mare randament pe care un fond de investitii romanesc a reusit sa il genereze in primul trimestru din acest an. Celelalte fonduri din top au adus castiguri in general cuprinse intre 1 si.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )