Libnet.ro
UNICEF

00:08

Cati bani au adus investitorilor cele mai performante fonduri de investitii romanesti in primul trimestru

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cati bani au adus investitorilor cele mai performante fonduri de investitii romanesti in primul trimestru

Putin peste 5% in trei luni de zile acesta este cel mai mare randament pe care un fond de investitii romanesc a reusit sa il genereze in primul trimestru din acest an. Celelalte fonduri din top au adus castiguri in general cuprinse intre 1 si. continuă pe Wall-Street Ro

Cati bani cheltuie Mariah Carey pentru a-si rasfata cei opt caini

Cantareata americana Mariah Carey cheltuie aproximativ 47. 000 de dolari pe an pentru a-si rasfata cainii cu o gama completa de tratamente de ingrijire si infrumusetare. Artista americana, a carei avere este estimata la 500 milioane de dolari, ii rasfata cu regularitate pe cei opt caini ai ei, facandu-le rezervari la saloane canine de lux, unde animalele ei de companie au parte de cele mai bune tratamente cosmetice din lume, informeaza contactmusic. com, potrivit Mediafax.

Top dividend. Cele mai darnice companii de la bursa

Datele-limita pentru a achizitiona actiuni pentru dividendul inclus se apropie cu pasi repezi pentru majoritatea companiilor de la BVB. Trecem in revista cele mai bune randamente si riscurile aferente unui plasament cu acest obiectiv.

SONDAJ Europenii cred ca economia romaneasca este una dintre cele mai slabe din UE si considera Romania un stat fara influenta in blocul comunitar

Romania este a doua cea mai slaba tara membra a Uniunii Europene UE) din punct de vedere economic, dupa Grecia, si unul dintre cele mai putin influente state din Europa, la polul opus situandu-se Germania, potrivit studiului Ipsos European Pulse.

Editorii il contrazic pe ministrul Educatiei: cele mai vechi manuale sunt din 1997

Cele mai vechi manuale nu sunt din 1990, asa cum a declarat ministrul Educatiei, Remus Pricopie, la o conferinta de presa de saptamana trecuta, ci din 1997, atrage atentia Uniunea Editorilor din Romania UER).

Editorii il contrazic pe ministrul Educatiei: cele mai vechi manuale sunt din 1997, nu din 1990

Cele mai vechi manuale nu sunt din 1990, asa cum a declarat ministrul Educatiei, Remus Pricopie, la o conferinta de presa de saptamana trecuta, ci din 1997, atrage atentia Uniunea Editorilor din Romania UER).

Bursa muncii de la Arad a avut cele mai multe oferte din tara

La Bursa Generala a Muncii desfasurata astazi in Arad au fost puse la bataie 900 de oferte de angajare. Este vorba despre cele mai multe locuri de munca oferite din toata tara.

Cati bani fac gigantii tehnologici133;.intr-o SECUNDA

Cu totii stim ca gigantii tehnologici fac foarte foarte multi bani. Dar ce suma de bani aduc zilnic? Dar pe ora? Ce ar fi sa aflam si pe SECUNDA?.

Caru' cu vedete: Veste-soc despre Michael Schumacher! Sperantele fanilor s-au naruit; Cele mai scunde vedete. Nu stiai cat de mici sunt; Detaliu dubios in ultimul videoclip al Innei! I se vede... Daca esti femeie, sigur n-ai vrea sa ti se intample asta

Cel mai ravnit burlac de la Hollywood se pregateste de insuratoare. In sfarsit l-a incaltat o femeie! George Clooney se asaza in sfarsit la casa lui. Actorul in varsta de 52 de ani s-a logodit cu iubita lui, avocata Amal Alamuddin 36 de ani). Asta sa fie dovada ca si-a uitat propriul copil? Cum a ajuns Moni sa faca plaja in Emirate, in loc sa vina sa isi vada fiica. Ultima data, Moni a venit in Romania in august, chemata de un eveniment tragic.

Sambra Oilor, una dintre cele mai vechi traditii locale. Ciobanii din Huta-Certeze incep din luna mai Masurisul Laptelui

Sunt zone in care localnicii ii spun Ruptul Sterpelor sau Sambra Oilor, insa, in esenta, obiceiul e acelasi: ciobanii isi urca oile la munte, unde, dupa primul muls, se cantareste cantitatea de lapte data si se imparte la numarul de proprietari, astfel incat se va sti cat cas, cata branza si cata urda va primi fiecare pe parcursul acestui an. Evenimentul are loc, anul acesta, duminica, 4 mai.

Utile: Cancerul care va ucide cele mai multe femei; Frustrarea specialistilor in hepatite: Ce medic sunt eu daca nu pot oferi pacientilor cu hepatita C decat un tratament suboptimal?; Cata cafea trebuie sa bei ca sa nu faci diabet?

Totul despre cataracta. Cataracta este principala cauza de orbire din lume. Aceasta apare din cauza opacifierii cristalinului. Afla care sunt cauzele si simptomele acestei afectuini, precum si ce tratament te scapa de ea. Aceasta afectiune poate fi. Ce inseamna cand te doare cotul. Fara sa luam in considerare ca proverbiala durere in cot inseamna nepasare, durerea cotului poate semnala probleme serioase de sanatate. Durerea in cot poate fi cauzata de mai multe probleme.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )